BEZ GREŠKE

Kate Middleton utjelovljenje je elegancije u sivoj kreaciji s potpisom omiljene dizajnerice

28.01.2020 u 11:19

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea uvijek iznova dokazuje kako s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Kate Middleton, supruga princa Williama, ponovno je pokazala svoj nenadmašni osjećaj za stil u elegantnoj opravici poznate engleske dizajnerice Catherine Walker čije je ženstvene kreacije obožavala i nikad prežaljena princeza Diana.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najomiljenijih članica engleske kraljevske obitelji pojavila se u Westminsteru na ceremoniji obilježavanja 75. godišnjice obljetnice oslobađanja zloglasnog logora Auschwitz-Birkenau, u upečatljivoj haljini-kaputu A-kroja s remenom i zanimljivim detaljem u vidu crne kragne.

Ova kreacija bila je savršen odabir za vitku vojvotkinju koja se može pohvaliti zavidnom linijom, a stajling je nadogradila kosom podignutom u polurep, decentnim naušnicama Cassandre Goad i nenametljivim make upom.

  • +19
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Ostatak outfita činile su stilettice od brušene kože Jimmyja Chooa i minijaturni clutch. Društvo joj je pravio suprug princ William s kojim ima troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa koji je držao kišobran kako bi je zaštitio od kiše poput pravog gentlemana.

Modnim znalcima nije promaknulo kako je vojvotkinja od Cambridgea koja često reciklira odjeću ovu sivu haljinu-kaput već nosila prošle godine u ožujku na događanju ispred Queen's Collegea u Londonu.

Inače, nedavno je Kate Middleton u sklopu obilježavanja Dana sjećanja na Holocaust koji se diljem Europe obilježava 27. siječnja, u Kensingtonskoj palači fotografirala preživjele žrtve Auschwitza.

Vojvotkinja od Cambridgea svoju strast prema fotografiji je već pokazala puno puta i doista uživa biti iza kamere.

Kate Middleton je fotografirala je dvoje preživjelih logoraša iz Auschwitza koji su pozirali uz svoje unuke.

'Njihove potresne priče zauvijek ću pamtiti', rekla je Kate Middleton koja je fotografirala 84-godišnjeg Stevena Franka i 82-godišnju Yvonne Bernstein.