BORBA S VJETROM

Zamalo otkrila previše: Neposlušna suknja zadala je prave muke Kate Middleton

29.01.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Tijekom nedavnog kraljevskog posjeta u Londonu Kate Middleton je imala malih problema s odjećom. Vojvotkinja se prilikom izlaska iz automobila borila protiv vjetra koji je u jednom trenutku gotovo otkrio previše

Vojvotkinja od Cambridgea, kao pokroviteljica londonske dječje bolnice Evelina i Nacionalne galerije portreta, prisustvovala je kreativnoj radionici u bolnici u sklopu programa Nacionalne galerije portreta u Londonu, kako bi iz prve ruke vidjela na koji način umjetnost može utjecati na dječje zdravlje, dobrobit i sreću.

Uvijek besprijekorno dotjerana Kate Middleton i ovog je puta dala sve od sebe da zablista, kako se od nje i očekuje. Sa širokim osmijehom na licu vojvotkinja se pozdravila s bolesnom djecom odjevena u elegantan prošarani komplet od tvida s popisom modne kuće Dolce & Gabbana, sastavljen od jaknice i kratke suknje.

  • +15
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Upravo je spomenuta suknja lijepoj vojvotkinji zadala muke. Svjesna snažnog vjetra, 38-godišnja ju je po izlasku iz automobila sve vrijeme pridržavala, no u jednom trenutku vjetar je pobijedio. Nakon što je čučnula, ne bi li se pozdravila s jednom djevojčicom i preuzela od nje buket cvijeća, vjetar je podignuo suknju i umalo otkrio previše, a fotografi nisu propustili taj trenutak.

Upravo zbog ovakvih situacija kraljevski dress code za pojavljivanja u javnosti sugerira određenu odjeću, obuću i modne dodatke, a između ostalog suknje midi kroja koje imaju prednost ispred minica.

Kate je na svu sreću nosila guste crne najlonke, koje su ublažile prizor, a s obzirom na to da se u konačnici na fotografijama ništa ni ne vidi, sigurni smo kako joj kraljica ovaj modni kiks neće zamjeriti.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia