JESTE LI ČULI ZA NJEGA?

U ovaj high street brend zaljubit će se sve ljubiteljice minimalizma

06.05.2020 u 13:10

Bionic
Reading

U potrazi ste za pristupačnim high street brendom koji nećete gledati na svakom koraku? Predlažemo vam da priliku date brendu Kin koji odiše minimalizmom 21. stoljeća. Komadi s potpisom ovog brenda toliko su jednostavni da su genijalni!

Često u potrazi za originalnim komadima koje nemaju sve trendseterice u svom ormaru posjetimo popularnu stranicu britanskog lanca trgovina John Lewis & Partners. Ondje smo naišli na brojne cool bendove kao što je primjerice Mother of Pearl koji je nedavno lansirao novu kolekciju najljepših haljina koje smo ikad vidjeli. Jedan od internih brendova John Lewisa koji sve češće privlači pažnju modnih ovisnica svakako je i brend Kin.

Ovaj pristupačan high street brend koji odiše jednostavnim siluetama i čistim podlogama bit će vaš omiljeni izbor ukoliko se zaljubljenica u minimalizam. Njegova revolucionarna, bezvremenska estetika, koja je svojevrsni potpis brenda, neodoljivo podsjeća na estetiku brendova kao što su Arket i COS.

'Vrlo je uzbudljivo lansirati kolekciju koja pokriva sve tri publike na modnom tržištu. Ovo nije brend koji je okrenut sezonskim trendovima. Naglasak je na modernim, stajliš komadima koji će vam prije svega pružiti dugotrajnost. Kin nudi prekrasno krojene zasebne komade odjeće koji će nadvladati prolazne trendove', rekla je direktorica nabave dječje odjeće za John Lewis & Partners, Camilla Rowe, 2013. godine kada je poznati lanac lansirao prvu kolekciju s potpisom svog pobrenda Kin.

U ponudi brenda pronaći ćete ženske, muške i dječje kolekcije, a većina odjevnih komada je toliko jednostavna i čistih linija, da mnogi modni stručnjaci Kin svrstavaju u androgene brendove s prizvukom skandinavske mode, čiju odjeću bez problema mogu nositi i muškarci i žene, bez obzira na ono što piše na etiketi.

Fokus brenda je na visokokvalitetnim materijalima, što u kombinaciji s vrlo pristupačnim cijenama donosi odlične rezultate. Brend sve češće viđamo na Instagram profilima trendseterica i influencerica koje u svom stilu odijevanja ciljaju na minimalističku nonšalantnost.

  • +17
Kin Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije