PRIRODNA I OSEBUJNA

U moru plastičnih ljepotica Pink proglašena najljepšom ženom svijeta

19.04.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Magazin People svake godine odabire najljepšu poznatu osobu, a nakon prošlogodišnje pobjednice Julije Roberts, ove godine je titula najljepše žene na svijetu pripala Pink. Pjevačica je u video javljanju u emisiji Ellen DeGeneres otkrila kako se osjeća kao najljepša žena

Nakon niza slavnih ljepotica kao što su Courteney Cox, Kate Hudson, Nicole Kidman i Julia Roberts, koje je magazin People čak pet puta proglasio najljepšima, titula najljepše žene 2018. godine pripala je pjevačici Pink. Osebujna pjevačica našla se na naslovnici najnovijeg izdanja magazina zajedno sa svoje dvoje djece, 6-godišnjom kćeri Willow Sage i 15-godišnjim sinom Jamesonom Moonom.

38-godišnja pjevačica se u intervjuu za magazin People otvorila o svom odrastanju, kao i o odgoju svoje djece, a posljednji u nizu intervjua nakon saznanja da je proglašena najljepšom ženom na svijetu dala je komičarki i voditeljici Ellen DeGeneres. Pjevačica se javila putem video veze iz Washingtona, a Ellen joj je čestitala na novoj tituli te joj kao pravoj misici uručila tijaru i prekrasan buket cvijeća.

Slavna pjevačica pravog imena Alecia Beth Moore nosila je tijekom intervjua majicu na kojoj piše 'draga mama' pa je, logično, progovorila i o načinu odgoja djece, rekavši kako je 'stvar kod odgoja je to da nikad ne znate funkcionirali li to što radite'.

Pink i njezin suprug upoznali su se 2001. i vjenčali pet godina kasnije, a sada su u potpunosti posvećeni svojoj djeci. 'Vjerujem da djeci treba dati do znanja da mogu računati na vas i da ćete uvijek biti uz njih', izjavila je pjevačica, dodajući kako je njezino djetinjstvo bilo posve drugačije i puno aktivnije, obzirom da je kao mala provodila vrijeme vozeći bicikl i igrajući se u šumi.

Pjevačica je također priznala kako se trudi da u kući bude što manje društveno uvriježenih pravila te kako preferira da njezina djeca odrastaju u neutralnom okruženju lišenom rodnih stereotipa, a svoju djecu nastoji naučiti 'poštenju i pravednosti'.

  • +9
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubav prema samom sebi također je nešto što Pink nastoji naučiti svoju djecu, nakon što je prošle godine šokirala javnost tijekom MTV-jevih glazbenih nagrada, rekavši kako joj je kćer rekla da je 'najružnija djevojčica koju poznaje' i da izgleda poput 'dječaka s dugom kosom'. Pjevačica joj je na odgovorila 'ti si prelijepa', a svoj je govor završila obraćanjem svojoj kćeri koja je sjedila u publici - 'a ti si draga moja djevojčice prelijepa i volim te'.

Getting ready for night 2 Chicago ❤️💕

Objavu dijeli P!NK (@pink)

Pink je Ellen rekla kako je 'vrištala od smijeha' kada je čula da je proglašena najljepšom ženom prema izboru magazina People.

'Odmah sam se obratila svima koji su bili u prostoriji i rekla: Jeste li ikada mislili da može bolje od ovoga?', rekla je kroz šalu pjevačica. 'Sada se osjećam ljepše i odlučila sam da me cijeli tjedan koliko je magazin dostupan nitko ne smije gledati direktno u oči', nastavila je Pink u humorističnom tonu.

Pink tijekom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube