NASTUP NA SUPER BOWLU

Pink himnu otpjevala pod gripom i sve oborila s nogu

05.02.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Američku himnu na Super Bowlu, kojom je publiku na U.S. Bank stadionu u Minneapolisu dignula na noge, pjevačica Alecia Moore, poznatija kao Pink otpjevala je pod gripom, koju je dobila u tjednu uoči nastupa

Njezina izvedba ganula je igrače obje momčadi, New England Patriots i the Philadelphia Eagles, a ravnodušan nije ostao ni suprug 38-godišnje pjevačice koji je odmah putem društvenih medija otkrio kakav je pakao Pink proživljavala uoči  Super Bowla, ne skrivajući ponos suprugom.

'Izuzetno sam ponosan na ovu ženu. Pakao koji je prolazila prošloga tjedna s bolešću i gubitkom glasa slomio bi svakoga. Uzgred budi rečeno, pjevala je uživo. Ona je najvrjedniji radnik u showbizu i ne mogu biti ponosniji na nju', napisao je na Instagramu Carey Hart, bivši natjecatelj u motocross freestyleu.

Trostruka dobitnica Grammyja, rođena u Pennsylvaniji, bila je vrlo uzbuđena zbog nastupa na Super Bowlu u kojem se našla njezina momčad.

'Ummm. Pjevam nacionalnu himnu i EAGLES igraju?!?!?! Je li ovo istina?!?!?!', twittala je Pink nakon pobjede Eagles nad Minnesota Vikingsima kojom su osigurali mjesto u finalu NFL prvenstva.

Da ju je pogodila gripa, Pink je otkrila u subotu ujutro objavom fotografije s probe, uz koju, ne skrivajući razočarenje situacijom u kojoj se našla, krivicu pripisuje svojoj djeci - šestogodišnjoj Willow Sage i jednogodišnjem sinčiću Jamesonu Moonu.

'Iščekujem pjevanje ove pjesme još od 1991. godine kada sam vidjela svog idola Whitney Houston kako je pjeva. I konačno sam dobila šansu. Sudbina je htjela da tu šansu dobijem kad su mi se moje dvije 'Petrijeve zdjelice' doslovnu iskašljale u usta i razmazale svoju slinu na moj obraz', napisala je Pink objašnjavajući kako joj se jedan od snova polako pretvara u noćnu moru.

'Ovo je jedna od najvećih počasti u mom životu, pjevati tu pjesmu pred svojom obitelji, mojom vojnom obitelji, mojim ocem, bratom, pomajkom i cijelim svijetom. I pred EAGLESIMA!?!?!?! Obećavam da ću dati sve od sebe, kao što to uvijek činim', napisala je Pink i pokazala da se ne misli predati tek tako.

Autor: Youtube

Nisu se predali ni njezini Eaglesi koji su u spektakularnom Super Bowlu osvojili naslov prvaka američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL zahvaljujući pobjedi (41-33) protiv branitelja naslova New England Patriotsa.

Svojom besprijekornom izvedbom američke himne Pink se pridružila impresivnom popisu umjetnika koji posljednjih godina nastupali na najvećoj svečanosti američkog nogometa - Lady Gagi, Alicii Keys, Kelly Clarkson, Christini Aguilera, Carrie Underwood i Beyoncé.

  • +10
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia