SVE JOJ STOJI

Selena Gomez nakon šokantne objave nastavlja odličan modni niz

15.09.2017 u 11:25

Bionic
Reading

Selena Gomez, mlada glumica i pjevačica koja je iznenadila obožavatelje objavom da se ovoga ljeta morala podvrgnuti transplantaciji bubrega, ovih dana snima novi film koji će režirati proslavljeni Woody Allen

Tamnokosa ljepotica, koja je ljubavnu sreću pronašla u zagrljaju The Weeknda, nakon što je godinama bila u off/on vezi s teen superstarom Justinom Bieberom, izgledala je vrlo trendi na setu ovog zasad nenaslovljenog filma u New Yorku.

Selena je u istom danu pokazala nekoliko stajlinga, dokazavši kako je ne bez razloga veliki uzor mnogim zaljubljenicama u modu jer sve što nosi naprosto odiše stilom.

Sel se prvo prošetala u vječnoj kombinaciji: bijeloj T-shirt majici, trapericama modernih kraćih nogavica i tenisicama, a zatim je uskočila u odličan jesenski stajling za koji vjerujemo da će ga mnoge fashionistice rado kopirati.

Zgodna 25-godišnjakinja mudro je uparila trendi minicu od samta u boji crvenog vina s potpisom Marca Jacobsa, uski džemper u zanimljivoj nijansi narančaste uz kaput od modernog tvida i tenisice Golden Goose.

  • +12
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Selena se kasnije prošetala u istom kaputu koji je nosila s crnim trapericama trendi iskrzanih rubova i lakiranim loafericama s debljim potplatom, kakve su veliki hit ove sezone.

Trendi stajling naglasio je remen, kao i klasična torbica u bež boji, kakvu bi poželjela svaka zaljubljenica u modu što drži do sebe.

  • +14
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta se, sudeći po svemu, uspješno oporavila nakon transplantacije bubrega, bacivši se na posao.

Inače, na svojem je Instagramu zahvalila fanovima na podršci te prijateljici Franciji Raisi koja joj je donirala bubreg. Mlada glumica i pjevačica godinama se bori s lupusom, autoimunom bolesti, a zbog komplikacija se ovoga ljeta morala podvrgnuti transplantaciji bubrega.

  • +20
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne postoje riječi kojima bih mogla zahvaliti svojoj divnoj prijateljici Franciji Raisi. Dala mi je nevjerojatan dar i žrtvovala se donirajući mi svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Volim te puno, sestro', poručila je Selena, a prvi put o lupusu je progovorila u listopadu 2015. godine.