NEODLUČNA GLUMICA

U mjesec dana promijenila tri boje kose

10.06.2016 u 10:08

  • +2

Emma Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Dok brojne zvijezde standardno posvjetljuju kosu uoči ljetne sezone, čini se kako glumica Emma Stone još ne može dokučiti koja joj boja najbolje stoji promijenivši u mjesec dana čak tri boje kose

Zvijezda filma 'Birdman' svoju beauty vibru odlučila je nanovo obnoviti ukupno tri puta u posljednjih mjesec dana. U tom je periodu Emma prešla put od brinete do plavuše, da bi se nedavno ponovno vratila svojoj prepoznatljivoj nijansi crvene.

Emma Stone prvo se odlučila na tamnosmeđu nijansu boje kose koja je podarila pravi dramatičan efekt na ovogodišnjem izdanju Met Gale u kojoj se pojavila u haljini inspiriranoj serijom 'Igra prijestolja'.

Par tjedana nakon spomenutog makeovera, priuštila si postati platinasta plavuša. Plava faza, međutim, trajala je manje od smeđe. Prošlog je tjedna Emma snimljena s crvenom bojom kose koja je u međuvremenu postala njezin zaštitni znak.

Njen kolorist Tracey Cunningham pokušao je objasniti njezine nagle promjene boje kose rekavši: 'Biti plavuša iziskuje posebno održavanje, a Emma ne želi provoditi vrijeme kod frizera i oslanja se prirodnom izgledu. Upravo zbog toga, odlučili smo je ponovno obojiti u crvenu s obzirom na to da će je lakše održavati u ljetnim mjesecima, osobito s pretrpanim poslovnim rasporedom.'