DANIJELA MARTINOVIĆ:

U meni nema ni 'b' od botoksa

01.04.2011 u 09:13

Bionic
Reading

Pjevačica u intervjuu otkriva kako je protekla suradnja s dugogodišnjim dečkom Petrom Grašom na novom albumu te kako se osjeća prije proslave 40.rođendana

Danijela Martinović stigla je na promociju svog novog albuma 'Unikat' u Brežice u luksuznoj limuzini, dugačkoj dvanaest metara, da bi proslavila to što je ovaj mjesec njen novi album među najprodavanijima u Hrvatskoj, dok je u Sloveniji na prvom mjestu službene top ljestvice o prodaji nosača zvuka, donosi prilog Jutarnjeg lista Studio. U intervjuu priča o poslovnoj suradnji s Petrom Grašom

'Petar je i prije napravio nekoliko ključnih odluka u produkciji pjesama, ali, eto, sada je i službeno supervizor', kaže pjevačica, tvrdeći da se nije služila malim ženskim trikovima da bi natjerala supervizora da joj popušta u radu.

'Mi samo stvaramo glazbu, a to je kreativno i zabavno, prije i poslije svega. Naravno, bilo je situacija kad je svatko imao svoje mišljenje, ali to je potpuno normalno i sve smo to riješili bez pomoći trikova', objasnila je Danijela, odgovorivši i na pitanje koliko se razlikuje od početnice na estradi kad je imala dvadeset godina.

'Možda imam koju boricu više oko očiju, i to je to. Svijet gledam kroz iste naočale, vjerujem da su ljudi dobri, obožavam stati na scenu i pjevati, i dalje jednako volim razveseljavati ljude', tvrdi zvijezda koja će u srpnju proslaviti 40. rođendan. Kaže da se ne boji starenja i da je lijepa starost najbolji božji poklon čovjeku. Što se tiče tretmana pomlađivanja, nije još probala ni botoks ni estetske operacije:

'U meni nema ni 'b' od botoksa i tako će ostati. Osmijeh je najljepši ukras na licu čovjeka, a botoks ga ubije.'