SANDI CENOV:

'U krevetu sam vepar'

12.02.2014 u 12:41

Bionic
Reading

Pjevač Sandi Cenov na osmu godišnjicu braka došao je predstaviti svoju novu autorsku pjesmu te otkrio da je prava zvijer u krevetu

'Bio sam danas dobar mužić. Kupio sam cvijeće i vodio suprugu na ručak', priznao je Sandi Cenov, na osmu godišnjicu braka došavši na Narodni radio premijerno predstaviti svoju novu autorsku pjesmu 'Ne gledaj me tako'.

Njegove riječi potvrdila je i supruga Ilina koju je voditelj Dalibor Petko odlučio nazvati. 'Stvarno je dobar muž. U jednom smo trenutku počeli pričati i to radimo već devet godina', rekla je Ilina Cenov, a Sandi je rekao da djeca pokazuju da u braku rade i neke druge stvari.

'Kad se zvijer otme kontroli, onda nastane dvoje djece', rekla je gospođa Cenov aludirajući na stihove nove pjesme u kojoj se Sandi uspoređuje s ranjenom zvijeri. 'Početak zaljubljivanja je najljepši i vjerujem u tu ljubav na prvi pogled', kaže Sandi, upravo o toj temi progovorivši u novom singlu. U 'Glazbenom showu' kod Petka dobio je zadatak usporediti se sa zvijerima u određenim situacijama.

'Na motoru sam lav kojem griva leti kad nema kacigu', rekao je pjevač pohvalivši se da je na skijama zmija, u borilačkim sportovima nešto između slona i nosoroga, a za volanom pravi tigar. U svađama igra mudro pa se usporedio sa sovom, kuhinja mu baš ne ide pa je kazao da je u njoj nešto između vjeverice i ježa, a na pozornici je vuk koji umire do kraja. 'U krevetu sam vepar, to je valjda još jedino ostalo', smijao se Sandi, otkrivši da će za Valentinovo pjevati u Trogiru.