Oaza ljepote

U Kalmar Hair & Skin Boutique-u pronašli smo jedinstvenu njegu za oporavak oštećene kose nakon ljeta

31.08.2022 u 11:19

  • +4

Kalmar Hair & Skin Boutique

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Oaza ljepote iz koje nećete poželjeti izaći, pruža potrebne beauty rituale nakon kojih će svaka kosa izgledati besprijekorno

Nakon opuštenih ljetnih mjeseci i godišnjih odmora provedenih na osunčanim plažama, povratak u gradsku svakodnevicu zna biti poprilično težak. Iako je poznato da svježi morski zrak dobro utječe na naše zdravlje, tijekom bezbrižnih dana često se izostavi svakodnevna beauty rutina. Samim time, povratak je prava prilika da se pažnja posveti obnovi kose, koja za razliku od kože ne izgleda toliko sjajno zbog vanjskih čimbenika kao što su: sunce, sol i morski vjetar.

Brojni profesionalci i saloni nude sjajna rješenja za regeneraciju kose, no posebno se ističe riječka oaza ljepote, Kalmar Hair & Skin Boutique. Omiljena je destinacija beauty entuzijastica, a očituje se u holističkom i individualnom pristupu svakoj klijentici te pružanju najboljeg mogućeg iskustva. Profesionalno osoblje, kvalitetne usluge i ugodan ambijent pružaju potpuno umirujuće iskustvo te prijeko potreban mir za dušu i tijelo.

Upravo ova provjerena adresa može se pohvaliti bogatom ponudom proizvoda za kosu, među kojima pažnju oduzima posebna linija Chronologiste s potpisom brenda Kérastase. Osim što obnavlja, razvijena je kako bi kosi pružila profesionalno rješenje u prevenciji preranog pojavljivanja znakova starenja te je duže održala zdravom, elastičnom i sjajnom. Proizvodi linije kombiniraju naprednu tehnologiju i nezaboravno osjetilno iskustvo, a sadrže koncentraciju dragocjene i visoko učinkovite molekule Abyssine, koja potječe iz morskih dubina.

Revitalizirajuća rutina započinje temeljitom detoksikacijom vlasišta pomoću regeneratora čijim se korištenjem uklanja do 96 % više toksičnih čestica, osvježava koža i priprema za upijanje aktivnih tvari. Čišćenje se nastavlja šamponom, bogatim hijaluronskom kiselinom koja vidljivo hidratizira kosu i čuva njenu elastičnosti i sjaj. U sljedećem koraku potrebno je intenzivno nahraniti kosu maskom koja pomaže umiriti vlasište, popunjava i hidratizira vlasi te kosu čini baršunasto mekom. Nakon toga, nanosi se termo zaštitno mlijeko obogaćeno vitaminom E koji smanjuje negativan utjecaj UV zračenja na kvalitetu kose i štiti od toplinskih oštećenja. Kosa se zatim hidratizira parfumiranim uljem koje jača i uklanja ispucale vrhove. Rutina obnove završava se serumom čija tekstura biomimetičkog kavijara održava sastojke u njihovoj najučinkovitijoj formi, zahvaljujući čemu kompleksno revitalizira kosu i vlasište. Rezultat je zdrava, sjajna i besprijekorna kosa, a sve zahvaljujući ovom luksuznom tretmanu u koji oduševljava brojne klijentice diljem svijeta.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.