OD JUTRA DO MRAKA

U čemu se Vanessa Radman najbolje osjeća

13.04.2015 u 10:10

  • +6

Vanessa Radman za Cadieux kolekciju

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Kao inspiracija za proljetnu Cadieux kolekciju poslužile su žene koje znaju što žele i kako ostvariti svoje ciljeve, koje se moraju dobro osjećati u odjeći koju nose, žene koje nose odjeću, a ne odjeća njih. Jedna od takvih žena je i Vanessa Radman koja je preuzela glavnu ulogu u kampanji

'Kao i svaka žena, vrlo često ujutro stojim ispred ormara pokušavajući iskombinirati idealnu odjevnu kombinaciju. Ako je preda mnom miran dan, odlično se osjećam u bijelom ili bež, ako je u pitanju dan pun poslovnih sastanka i obaveza, važno mi je da je riječ o vrhunskim tkaninama i krojevima u kojima se osjećam ugodno, a ako je u pitanju glam event, biram tamnije boje i elegantnije linije. Sve moje potrebe za razigranim, poslovnim, elegantnim, ali i za sofisticiranim, večernjim komadima pronašla sam upravo u novoj Klara Cadieux kolekciji. Iznimno sam počašćena i sretna što sam baš ja odabrana da utjelovim Cadieux ženu, a ponos je još veći jer nosim odjeću hrvatske dizajnerice proizvedene u Hrvatskoj', otkrila je Vanessa Radman.

Prelijepa i talentirana glumica i poslovna žena utjelovljuje i sambrand - ženstvenost, putenost, karizmu, eleganciju, samouvjerenost,otmjenost i zavodljivost. Vanessa se odlično snašla u ulozi modela ispred fotografskog objektiva Gorana Matijašeca, za make-up bila je zadužena Sanja Agić, a za frizuru Zvonimir Franić ispred frizerskog salona F.

Cadieux kolekcija za proljeće ljeto 2015. spoj je poslovne estetike, romantičnih haljina i prepoznatljivih bukle kostima u pastelnim tonovima, koja odijeva žene od 0-24 sata.

Poslovni kostimi nove Cadieux kolekcije odišu notom moderne ženstvenosti snekonvencionalnim detaljima. Dnevne poslovne haljine, pak, dužinomevociraju šezdesete godine prošlog stoljeća, dok dizajnom daju jasno doznanja da nadilaze sezonu u kojoj se nalaze. Bukle kostimi, proizvedeniod najfinijih vunenih tkanina u svijetlim tonovima, vratit će vas umodne dvadesete - sofisticirane, odmjerene i prekrasne. Maksi i midihaljine u floralnim i geometrijskim printevima na svilenim i pamučnimmaterijalima tjeraju vas da ponovno počnete disati i nametnete se kaoosoba istančanog stila i izuzetna gradska trendseterica.