LATINO LJEPOTICA

U badiću koji je sama dizajnirala: Shakira zaludila obožavatelje svojom isklesanom figurom

08.09.2020 u 10:12

Bionic
Reading

Prelijepa Shakira na Instagramu, na kojem je prati nevjerojatnih 68 milijuna pratitelja, postavila je fotografiju u zavodljivom kupaćem kostimu otkrivši da je u zavidnoj formi

Zgodna 43-godišnjakinja rođena u Kolumbiji poznata je po svojim oblinama i vitkoj figuri koju održava napornim plesnim treninzima, u kojima još uvijek uživa.

'Ovo je kupaći kostim koji sam sama dizajnirala, a moj prijatelj Bego napravio ga je za mene', pohvalila se zanosna glazbenica efektnim kostimom s resicama u svjetloljubičastoj boji, a trenutačno se odmara na suncem obasjanim Maldivima.

U rekordnom je roku slavna Kolumbijka dobila čak više od četiri milijuna lajkova, a komplimenti nisu izostali.

'Božica', 'Savršena', 'Prelijepa', 'Kakva ljepotica' - nizale su se pohvale na račun lijepe glazbenice koja se može pohvaliti impresivnom figurom.

Vlasnica velikih hitova poput 'Whenever, Wherever', 'Waka Waka', 'Hips Don't Lie' ili 'She Wolf', svoje je tijelo za nastup na ovogodišnjem Super Bowlu u veljači dovela do savršenstva, a njezina trenerica Anna Kaiser kaže kako ona uživa u žestokim vježbama plesa.

'Shakira je stvarno usredotočena na intenzitet svojih treninga - snagu, kardio, izdržljivost, snagu, fleksibilnost', objasnila je trenerica. Uoči nastupa u veljači izvela je 90-minutni plesni intervalni trening, a glazbenica koja se bavi trbušnim plesom od djetinjstva u tome doista uživa. 'Uvijek će dodati i neke svoje pokrete kukovima. Iako je takav trening intenzivan i naporan, ona se i dalje jako zabavlja!' rekla je ranije ove godine Shakirina trenerica.

Inače, svjetski poznata glazbenica s nogometnom zvijezdom Gerardom Piquéom ima dva sina, Sashu i Milana.