ŠARMANTNA FRANCUSKINJA

Buduća šogorica Kate Middleton: Tko je ljepotica koja je zavela brata britanske vojvotkinje

03.01.2020 u 13:43

Bionic
Reading

Njezino ime je Alizée Thevenet i prije nešto više od godinu dana zavela je Jamesa Middletona, brata britanske vojvotkinje Kate Middleton. Graciozna plavuša trenutno uživa na Karibima s ostatkom obitelji svog budućeg supruga, a evo što sve znamo o njoj

Poput većine šarmantnih Francuskinja ova 29-godišnjakinja njeguje nenametljiv, decentan stil koji slavi prirodnu ljepotu. Time je očito zavela tri godine starijeg Britanca Jamesa Middletona.

Alizée Thevenet i mlađi brat vojvotkinje Kate Middleton upoznali su se prije nešto više od godinu dana u jednom londonskom baru i brzo postali vrlo ozbiljan par. Zaruke su pale u listopadu, a i prije toga James je svoju voljenu upoznao s obitelji, prijateljima i vodio na kraljevska vjenčanja na koja je bio pozvan.

  • +3
James Middleton i Alizee Thevenet Izvor: Profimedia / Autor: Eliot / Starface / Profimedia

Ova samozatajna ljepotica bavi se financijama, završila je studij ekonomije u Bruxellesu, a iako je rođena u Francuskoj tijekom odrastanja je živjela po cijelom svijetu. Tečno govori materinski francuski, španjolski i engleski jezik, a neobično ime dodijelio joj je otac koji se u mladosti bavio surfanjem. Alizee je naime izvedenica od Alize - naziva vjetra pogodnog za surfanje.

Lijepa Alizee trenutno je na godišnjem odmoru sa svojim budućim suprugom i ostatkom njegove obitelji na karipskom otoku St. Barts. Koliko se dobro slaže s budućom svekrvom i šogoricom Pippom Middleton pokazuju fotografije.