COOL STAJLING

Iako si može priuštiti najskuplju odjeću ni Pippa Middleton nije odoljela kaputu iz Zare

09.01.2020 u 11:54

Bionic
Reading

Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje Kate Middleton, rijetko kad griješi kad je u pitanju moda, a modni znalci često hvale njezin osjećaj za stil

Baš poput najbolje uvijek besprijekorno odjevenih kraljice Letizije ili modne blogerice Olivije Palermo, zgodna Britanka zna kako je tajna dobrog stila u vještom miksanju pristupačnih komada s onim s potpisom svjetski poznatih dizajnera.

Iako si Pippa bez sumnje može priuštiti najskuplju dizajnersku odjeću, ni ona ne zazire od high street brendova poput svima drage španjolske Zare ili Topshopa.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vitka brineta blista posebnim sjajem otkad je postala mama u listopadu 2018. godine.

Pippa je stalno na meti fotografa kamo god se uputila pa nije promaknula ni fotografima ni u šetnji Londonom sa svojim sinčićem Arthurom.

NAJBOLJE ODJEVENI

Ukrali sve poglede na Wimbledonu: Stajliš brat i sestra Middleton mogli bi davati lekcije iz stila

Pogledaj galeriju

Zgodna sestra vojvotkinje od Cambridgea koja se može pohvaliti nevjerojatnom figurom, izgledala je sjajno u jednostavnom, ali vrlo stajliš outfitu: kaputu trendi boje duhana iz Zare, skinny trapericama i gležnjačama 'Jittermacho' s potpisom Stuarta Weitzmana.

Ovaj upečatljivi model prava je modna investicija pa smo ih na Pippi već puno puta - što ne čudi jer se lako mogu uklopiti u različite stajlinge.

Točka na 'i' ovog cool looka bila je zanimljiva torbica s efektnim remenom (Pop & Suki), ali i velike sunčane naočale s potpisom brenda Zanzan.