NIŠTA OD TITULE NOVE MODNE IKONE

Bit će ovo duge četiri godine: Jill Biden odradila je svoj prvi angažman nakon predsjedničkih izbora, a njen stajling je potpuni promašaj

10.12.2020 u 22:09

Bionic
Reading

Novopečena prva dama Jill Biden odlično je krenula po pitanju svojih modnih odabira, a baš kada smo pomislili da je Amerika dobila još jednu modnu ikonu, 69-godišnja prva dama nas je razočarala

Dok Amerikanci slave pobjedu njihova novoizabranog predsjednika Joea Bidena, svijet raspravlja o stilu prve dame. Jedni smatraju kako Jill Biden nije ni do koljena Melaniji Trump, a drugi da je novopečena prva dama dosad pokazala veću hrabrost po pitanju modnih odabira nego što je to činila lijepa Slovenka.

Ipak, svojim prvim odabirom stajlinga nakon okončanja predsjedničkim izbora novopečena prva dama nije pokazala ništa vrijedno divljenja. Čini se kako se Biden još uvijek 'traži', što ne možemo reći za Melaniju koja je još tijekom izborne utrke sa svojim glam timom osmislila imidž koji je njegovala tijekom cijelog mandata.

  • +5
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Olivier DOULIERY / AFP / Profimedia

Za svoj prvi službeni angažman od završetka izbora Jill je odabrala vrlo monotonu i ni po čemu zanimljivu odjevnu kombinaciju. Jedna boja od glave do pete u kombinaciji s bezličnim kaki sakoom koje je Biden nosila tijekom volontiranja nije stajling koji smo se nadali vidjeti na ženi koja će predstavljati SAD u svijetu.

Sve to začinila je šarenim šalom koji više priliči američkoj teen zvijezdi nego jednoj prvoj dami, a sve što možemo je nadati se da će Biden u budućnosti birati puno bolje modne poteze.