ZVIJEZDA 'KUĆANICA'

Kakav prizor: Eva Longoria svoje zategnuto tijelo kojim se ponosi održava napornim treningom na jahti

16.04.2021 u 13:01

Bionic
Reading

Atraktivna glumica i producentica Eva Longoria, koja je prije tri godine postala majkom dječačića Santiaga, vitku figuru održava kombinacijom zdravog načina prehrane i treninga

Tamnokosa ljepotica meksičkih korijena koja je u ožujku proslavila 46. rođendan, slažu se svi, izgleda bolje no ikada, ali oko zavidne figure itekako se potrudila.

Svojim brojnim fanovima, kojih je više od osam milijuna, na Instagramu redovito daje u uvid u svoju svakodnevicu, a za svoja izdanja u kupaćem kostimu uvijek dobiva samo pohvale.

Eva ne propušta tjelovježbu pa je prionula na posao i na jahti usidrenoj u Miamiju, na kojoj uživa sa suprugom Joséom Bastónon (52), meksičkim biznismenom s kojim je u braku od 2016. godine.

Tajna njezine vitke figure je u redovitom vježbanju pa je zvijezda serije 'Kućanice' izvela niz napornih vježbi, uključujući trening na trampolinu.

  • +7
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lijepa brineta izgledala je senzacionalno u kratkom topu i tajicama otkrivši zavidnu figuru, najbolji dokaz da se tjelovježba itekako isplatila.

U ranijem intervjuu Eva je otkrila kako je da bi se dovela u top formu mjesecima provodila naporan i vrlo strog režim prehrane i treninga koje je za nju osmišljavao osobni trener Grant Roberts.

'Neko vrijeme nisam pila vino, jela slatko, a ugljikohidrate sam mogla samo sanjati', otkrila je tad svoju tajnu dobre linije.

Inače, kako je najavljeno, Eva će režirati film 'Flamin' Hot' o životu Richarda Montaneza, osnivača poznatog brenda grickalica Cheetos.