OD ŠMINKE DO ODJEĆE

Trikovi za mladolik izgled koji uvijek pale

17.10.2015 u 08:20

Bionic
Reading

Među svakojakim pravilima i strogim režimima ljepote nije se uvijek lako snaći, ali kako je najvažnije da se dobro osjećamo u svojoj koži i čuvamo zdravlje, osnovni savjeti slavne vizažistice Bobbi Brown mogu samo pomoći

Slavna Bobbi Brown, inače vizažistica koja se obogatila na svom brendu make-upa, urednica je rubrike Yahoo Beauty i donosi svoje najvažnije savjete za ljepotu.

Skupe kreme ne garantiraju čudotvorne promjene na koži, a one povoljnije često su bolje jer imaju potrebne sastojke, bez skupih dodataka. Puno važnije od skupe kreme jest to da se svakodnevno mažete i hidratizirate kožu kako bi što dulje ostala elastičnija. Tu je i staro dobro pravilo s osam čaša vode na dan.

Osim krema kožu će nahraniti serumi i ulja, ali ni oni ne trebaju biti skupi već je važno da ih redovno koristite.

Kako koža s godinama postaje sve tanja, posebno oko očiju, gotovo svaka žena susreće se s mrskim podočnjacima. Njih svakako prekrijte korektorom tako da tamna boja podočnjaka ne daje kontrast ostatku lica. Čim to napravite, izgledat ćete mlađe i svježije.

Puderi nisu najbolje rješenje za svaki dan već je pametnije koristiti kreme u boji. Također, ovisno o dobi u kojoj se nalazite, možete birati BB, CC ili DD kreme. Kako starimo koža teže podnosi teške pudere pa su kreme u boji bolji izbor, posebno one koje dobro hidratiziraju kožu.

I kosa stari pa je za dojam lijepa i njegovana izgleda važno brinuti i o njoj – stavljajte hranjive maske i ulja zbog kojih neće biti suha. Jednako tako, Brown naglašava da je njega zuba također bitna te trebaju biti zdravi i bijeli. Nokti su, smatra Brown, najljepši ako su kratki i u nekoj tamnoj boji.

Od odjeće će uvijek odabrati skinny traperice i smatra da mogu dobro stajati svakoj ženi bez obzira na njene godine ako pogodi ostale odjevne predmete te ne pokazuje previše kože. Upravo zato će uvijek odabrati i dobar par cipela ili tenisica kako bi bila u trendu.