BEZ GREŠKE

Très chic: Brigitte Macron trendi je i kad ide u šetnju

19.09.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron osvaja svojim nepogrješivim osjećajem za modu bez obzira radi li se o svečanom prijamu ili nekoj neformalnoj prigodi

Supruga Emmanuela Macrona miljenica je modnih kritičara koji obožavaju njezin klasični stil s mladenačkom notom u kojem prevladavaju sakoi i kaputi koji prate liniju tijela ukrašeni velikim gumbima u kombinaciji s skinny trapericama ili minicama.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Od svojih omiljenih kombinacija ova chic Francuskinja ne odustaje ni kad se radi o šetnji u blizini Elizejske palače u pratnji bodyguarda.

Brigitte koja je od kad je njezin suprug postao francuski predsjednik u fokusu zanimanja medija, pomno se dotjerala za ovu dnevnu prigodu. Od glave do pete u tamnoplavom, gospođa Macron je ponovno očitala modnu lekciju iz stila.

U sakou kratkih rukava, uskim Levi's trapericama u trendi tamnoplavoj nijansi i luksuznim tenisicama s potpisom njezina omiljenog modnog brenda, Louisa Vuittona, Brigitte je izgledala bez greške.

Francuska prva dama koja se redovito nalazi vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih, ovaj dnevni stajling upotpunila je efektnim sunčanim naočalima.

  • +5
Brigitte Macron s Michelom Platinijem na nogometnom terenu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom ranijem intervjuu, Macron je otkrila kako je oduvijek vodila računa o svom izgledu.

Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije', priznala je B. Macron u jednom intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.