MINI HALJINA

Ne odustaje od mladenačkog stila: Brigitte Macron u još jednom odvažnom stajlingu

29.08.2018 u 18:45

Bionic
Reading

Za svoj posljednji angažman u danskoj prijestolnici, gdje je sa suprugom u službenom posjetu, Brigitte Macron odjenula je malo ležerniji stajling koji je začinila jaknicom u bajkerskom stilu

Francuska prva dama posljednja dva dana u centru je pažnje zbog svojih zanimljivih stajlinga koje je odabrala tijekom službenog posjeta Kopenhagenu. Brigitte i Emmanuel Macron u srijedu ujutro posjetili su praćeni svojim domaćinima, danskom kraljevskom obitelji, srednju školu Rysensteen.

Nekadašnja učiteljica, Brigitte, oduševila se angažmanom, a pritom je nosila i adekvatan stajling u upečatljivoj zagasito narančastoj boji.

Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš kao što je večer prije odabrala omiljeni dizajnerski brend, Louis Vuitton tako je i ovoga puta ostala vjerna istom potpisu.

Pojavila se vedra i nasmijana u haljini kaputu preko koje je nabacila jaknicu u bajkerskom stilu identične boje. Kombiniranje jakne i haljine iste boje postao je svojevrstan zaštitni znak supruge francuskog predsjednika. Isto tako, unatoč godinama, ova 65-godišnjakinja vrlo često odabire mini suknje i haljine kojima ističe svoju fit figuru i vitke noge.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia