POTPREDSJEDNICA SAD-A

Trendovsko izdanje s porukom: Kamala Harris oduševila javnost svojim pažljivo osmišljenim stajlingom

20.01.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Poput prve dame Jill Biden, novoizabrana potpredsjednica SAD-a uoči svečane inauguracije svojim sinoćnjim modnim odabirom uspjela je osigurati posebnu pozornost javnosti

Uoči svečane inauguracije Joea Bidena, novoizabrani predsjednik i potpredsjednica Kamala Harris sa svojim supružnicima sudjelovali su na svečanoj ceremoniji posvećenoj američkim žrtvama pandemije koronavirusa.

U svom govoru ispred spomenika Abrahamu Lincolnu u Washingtonu, Kamala Harris osvrnula se na tugu svih onih koji su izgubili bližnje zbog koronavirusa, a poput prve dame Jill Biden, plijenila je pozornost svojim pažljivo osmišljenim izdanjem.

  • +4
Kamala Harris Izvor: Profimedia / Autor: Michael M. Santiago / Getty images / Profimedia

I dok je 69-godišnja Jill odabrala komade u ljubičastoj boji, koja predstavlja spoj plave i crvene boje, a u političkom kontekstu ujedinjenje Demokratske i Republikanske stranke, 56-godišnja potpredsjednica Amerike svojim izdanjem odlučila je podržati rad afroameričkog dizajnera Kerbyja Jean-Raymonda, osnivača njujorškog brenda Pyer Moss.

Jean-Raymond poznat je po svom dugogodišnjem aktivizmu i borbi protiv rasne nepravde u Americi, ali i po naporima uloženim u protekloj godini s ciljem pomoći bolničkim radnicima i lokalnim obrtnicima pogođenim krizom uzrokovanom Covidom-19.

Odabir nove potpredsjednice SAD-a pao je na elegantan model kaputa u boji devine dlake, a koji se isticao plisiranim detaljem na leđima. Uz njega je Harris kombinirala pleteni model crne haljine s visokim ovratnikom, a spomenutoj kombinaciji pridružila je nabrane čizme u duhu 80-ih, koje ove sezone slove kao veliki modni hit.

  • +43
Kamala Harris Izvor: EPA / Autor: TANNEN MAURY