AMERIČKA POTPREDSJEDNICA

Kamala Harris i suprug u jednom od rijetkih zajedničkih intervjua progovorili o tome kako su se upoznali i otkrili detalje s prvog spoja

18.01.2021 u 12:25

Bionic
Reading

Novoizabrana američka potpredsjednica Kamala Harris, koja u mnogočemu pomiče granice, pojavila se sa suprugom Dougom Emhoffom na CNN-u i u jednom od rijetkih zajedničkih intervjua progovorila o njihovom prvom spoju

Harris i Emhoff u braku su više od šest godina, a u intervjuu danom CNN-ovoj novinarki Abby Phillip progovorili su o svom prvom spoju i tjednima udvaranja, za koja Emhoff kaže da je prekršio sva pravila zavođenja.

Slijepi spoj kalifornijske državne odvjetnice i bivšeg holivudskog odvjetnika specijaliziranog za zabavnu industriju namjestio je zajednički prijatelj, kojega je Emhoff impresionirao 2013. tijekom pravnog savjetovanja.

Istoga dana kad im je prijatelj predložio spoj, razmijenili su poruke i vrlo brzo se čuli i telefonom. Harris kaže kako su se tijekom tog razgovora smijali cijelo vrijeme, a ubrzo su otišli i na sljedeći spoj.

  • +43
Kamala Harris Izvor: EPA / Autor: TANNEN MAURY

Emhoff, koji i sam pomiče granice kao prvi supružnik nekog američkog podpredsjednika, kaže kako se nakon prvog spoja osjećao kao da se znaju oduvijek.

'Nisam želio da to završi', kaže Emhoff, koji je sljedećeg jutra Harris poslao e-mail.

'Prestar sam za igranje igrica i skrivanje lopte. Sjajna si. Želim vidjeti možemo li uspjeti. Evo kad ću sljedeći put biti dostupan', prisjeća se Emhoff poruke poslane Harris, u kojoj ju je obavijestio o svojim mogućnostima u sljedeća četiri mjeseca, uključujući duge vikende.

'Pretpostavljam da je uspjelo', zaključuje Emhoff, a Harris se šali da je njezina tadašnja reakcija bila prestrašenost.

Emhoff je Harris zaprosio 2014. godine, a iste su se godine vjenčali u Santa Barbari.

Ceremoniju vjenčanja održala je Kamalina sestra Maya, koja je u razgovoru za CNN rekla da je odmah znala da je Doug pravi čovjek za Kamalu.

'Vidjela sam kako ju je nasmijao. Jedna od stvari koje nam je mama uvijek govorila je i ta da će život imati svoje uspone i padove pa da nastojimo pronaći životnog partnera koji će nas nasmijavati', objašnjava Maya.

Senatorica Kalifornije Kamala Harris iz redova demokrata 20. siječnja će ući u povijest kao prva žena, prva afroamerikanka i prva osoba porijeklom iz Azije koja je preuzela dužnost potpredsjednika SAD-a.