SPORTSKE ČARAPE

Trend iz prošlosti koji bismo najradije zaboravili vratio se i opčinio slavne trendseterice

24.02.2021 u 21:10

Bionic
Reading

Tko bi ikad pomislio da će se dvojbena modna kombinacija koju smo nekad s prezirom gledali, a koja uključuje sportske čarape i tenisice, ikad vratiti na modnu scenu?

Da, tome se nitko nikad nije nadao, no trend nošenja sportskih čarapa koje se jasno vide iz tenisica je ponovno tu!

Sudeći prema viđenom, modna kombinacija koja nije za svakoga, a posljedni put je viđena u 80-ima ponovno se aktualizirala, a poznate trendsterice poput Hailey Bieber, Vanesse Hudgens ili Due Lipe s puno su entuzijazma prihvatile ovaj trend.

  • +2
Cara Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako smo dosad opsesivno birali modele čarapa koji se ne mogu vidjeti dok nosimo najopularniju obuću unazad nekoliko sezona, tenisice te su najtraženije bile varijante poput minijaturnih stopalica, nepredvidljiva modna kretanja na scenu sad izbacuju 'vidljive' čarape poput onih debljih, sportskih modela npr. za tenis.

Riječ je o modnom trendu koji definitivno nije za svakoga, pa ako volite otkačene kombinacije nadahnute modom 80-ih nećete pogriješiti ako se odlučite za sportske čarape koje hrabro proviruju iz tenisica.

Slobodno se zaigrajte pa se možete odlučiti i za varijante koje uključuju čarape i u vedrim bojama poput svijetloljubičaste, zelene, ružičaste, žute...

Spoj čarapa i tenisica već je zavladao Instagramom, a modna blogerica Claire Most je ponosno pokazala svoje outfite koje uključuju ovaj retro stil.

A kako ga nositi? Ako vam se sviđaju ovakve sportske varijante čarapa s tenisicama nećete pogriješiti ako ih uklopite i u kombinacije s trapericama, dugim hlačama, suknjama, haljinama...