TREND ČIJA POPULARNOST NE JENJAVA

Traper je omiljeni materijal 2021., a ovo su komadi na koje trebate obratiti pažnju u narednim mjesecima

05.03.2021 u 19:11

Bionic
Reading

Otkada je postao popularan među mladima 1950-ih, traper neumorno iz sezone u sezonu slovi kao vječni komad koji nikad ne izlazi iz mode. S godinama je doživio toliku popularnost u svijetu da ga danas na policama trgovina možemo pronaći u svim bojama, modelima, stilovima te na svim odjevnim komadima, a ove sezone bit će popularniji nego ikad

Traperice su osnovni dio garderobe većine populacije, stoga njihova popularnost ne jenjava iz godine u godinu, no ostali odjevni komadi od trapera imaju svoje uspone i padove. Ove sezone traper se vraća u modu u velikom stilu. Na tjednu mode imali smo ga prilike vidjeti u kolekcijama brojnih dizajnera.

Aakademsko istraživanje Daniela Millera i Sophie Woodward pokazalo je da u svakom trenutku više od pola svijeta nosi ovaj vječni materijal, što dovoljno govori o planetarnoj popularnosti trapera. Modni stručnjaci na sva zvona najavljuju popularnost udobnih traperica širih nogavica - bootcut, trapezica i baggy modela, no traper ćemo u narednim mjesecima obožavati od glave do pete.

Ove godine posebno ćemo ga obožavati u formi haljina i košulja, a voljeni traženi bit će i traper suknje, jakne i kombinezoni. Da će traper imati glavnu riječ u 2021. dalo se naslutiti još prošle godine. Odjevni komadi od trapera preplavili su police trgovina, a u istom tonu će proteći i aktualna godina. Ukoliko se ne možete zasititi ovog materijala, predlažemo vam da isfurate 'traper na traper' - trend koji se svako toliko vraća na modnu scenu.

Traper haljine

Gdje kupiti?

Traper jakne

Gdje kupiti?

Traper suknje

Gdje kupiti?

Traper košulje

Gdje kupiti?

Traper kombinezoni

Gdje kupiti?