MODNA JESEN

Torbe kojima je zaista teško odoljeti

04.09.2012 u 12:31

Bionic
Reading

Svaka žena zna da je kvalitetna i trendi torba ključni modni dodatak kojim podižemo i zaokružujemo svaki look, a s najnovijim torbama s potpisom Mica Torbica to nikako neće biti težak zadatak, dok je privlačenje zavidnih ženskih pogleda, dakako, garantirano

Hrvatska dizajnerica Emilija Beljan, poznata pod imenom Mica Torbica, predstavila je lookbook svojih najnovijih modela koji nas nisu ostavili ravnodušnima.

Torbice Mica Torbica u napravljene od najkvalitetnije kože, a zaštitni znak nove kolekcije su diskretni metalni detalji i mesingani ukrasi na jednostavnim torbama geometrijskih oblika.

'Inspiraciju pronalazim u koži, kad je kupim i opipam, dobijem ideju što bih do nje mogla napraviti. I u ovoj novoj kolekciji ostala sam vjerna ispranoj sivoj, crnoj i plavoj boji, ali sam uvela i neke ženskaste nijanse poput prljavo ružičaste i boje lososa', rekla nam je Emilija koja već užurbano radi na novim modelima koje će predstaviti uoči Božića.

Fotografije novog lookbooka Mice Torbice snimila je Sanja Bistričić. 'Jako sam sretna zbog naše suradnje, Sanja i da dijelimo isti ukus, pa smo se brzo našle', rekla je Emilija čije torbe sve češće možemo vidjeti na ramenima brojnih Zagrepčanki.