STIŽE IZ 7O-IH

Torba za svaku prigodu i svačiji stil: Stara je pola stoljeća, a uz mali facelifting postala je 'it' komad sezone

15.08.2022 u 23:10

Bionic
Reading

Modni svijet ima novu it torbu, s kojom su se veće pohvalile slavne dame poput Anne Hathaway i Alexe Chung, a riječ je o modelu Blondie talijanske modne kuće Gucci, najpopularnijeg modnog brenda današnjice

Pitate se kako neka torbica postane it torba? U slučaju najnovijeg modnog predmeta žudnje kojeg krasi prepoznatljiv Guccijev logo, odgovor je jednostavan - neka s njom prošeću Anne Hathaway, Elle Fanning, Dakota Johnson i Alexa Chung.

Naime, nakon što je vojska slavnih dama, uz svoje pomno odabrane stajlinge, prošetala Guccijevu novu ljepoticu Blondie, elegantnu torbicu nosivu uz bilo koju modnu kombinaciju, nije trebalo dugo čekati da postane hit. Guccijev kreativni direktor ponovo je iz bogate arhive ove legendarne modne kuće izvukao model koji je zaludio žene diljem svijeta.

Blondie je u 2022. doputovala iz 1970-ih, a svejedno izgleda moderno i svježe zahvaljujući kreativnom 'dodiru' modnog genija Michelea.

Nova verzija originalne Gucci Blondie iz 1971. debitirala je na modnoj reviji jesen/zima 2022/23, koja je održana prošle jeseni u Los Angelesu. Središnja točka dizajna ove osvježene vremešne ljepotice je velika zlatna kopča s dvostrukim slovom G, koja je u novoj kolekciji dobila moderniju interpretaciju.

MODEL ZA JEDNU NOĆ

Gucci priredio modni spektakl u Hollywoodu, a svu pozornost na reviji ukrao je Kevin iz 'Sam u kući'

Pogledaj galeriju

Gucci Blondie dolazi u nekoliko veličina uključujući klasičnu siluetu, mini verziju i torbicu oko struka. Osim toga krasi je metalni lanac, kožni remen ili široka, sportska traka pa se može nositi na ramenu ili crossbody. Dostupna je u verziji od mekane kože, antilopa i platna, što je čini prikladnom za svaku prigodu i lakoćom se uklapa u svačiji stil.

Anne Hathaway i Elle Fanning nosile su Gucci Blondie uz elegantne ljetne kombinacije na nedavnom filmskom festivalu u Cannesu. Fanning je svoj model od brušene kože kombinirala s elegantnom maxi haljinom brenda The Row i trendi japankama, dok je Hathaway izgledala kao da je stigla iz 70-e u mini haljini i s Gucci Blondie. No ova se torbica može nositi i u casual kombinaciji što je najbolje dokazala Alexa Chung koja ju je nosila uz sportski komplet iz modne suradnje 'Gucci x adidas'.

Gucci Blondie Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia