NAŠE POZNATE PREDATORICE

Tončica spremna za lov u leopard haljini

09.08.2010 u 07:53

Bionic
Reading

Želi li se dama pretvoriti u moćnu predatoricu, svoj će stajling začiniti uzorkom leoparda ili tigra, poneka će ga odjenuti od glave do pete! Tim oružjem za podizanje seksipila koriste se i brojne poznate Hrvatice. Ah, tko to nije vidio Miju Begović ili Alku Vuicu u leopard izdanju...

Ne samo da životinjski print ne izlazi iz mode, već i najveći svjetski dizajneri najavljuju da će već ove jeseni biti must-have u ormaru svake pomodarke. Dolce&Gabanna Yves Saint Laurent već su ga uklopili u svoje kolekcije, čak i na modnim dodacima u vidu cipela. Jednako tako, u skladu sa svjetskim trendovima, i naša dizajnerica Matija Vuica medijima je već otkrila da sprema puno ružičastog leoparda.

Životinjski print na ženi je itekako seksi, ali ga valja oprezno dozirati jer lako može djelovati 'na rubu neukusa'.

Kao ponajbolji ovoljetni primjerak leopard haljine izdvojili bismo onu u kojoj je zagrebačkom špicom prošetala hateveovka Tončica Čeljuska. Djelovala je iznimno ženstveno, moćno, plijenila je poglede na sve strane.

I Iva Jerković bila je opako seksi u jednoj leopard mini haljinici te je privukla svu pozornost na zagrebačkoj promociji luksuznih automobila.

Ove su godine životinjski print furale i Ida Prester, Lana Jurčević, Severina, Mia Begović, Vanja Halilović, Maja Lena Lopatny