HRABRA VERA WANG

To može samo ona: Rijetko bi koja 74-godišnjakinja nosila ovako odvažnu haljinu

04.01.2024 u 13:16

Bionic
Reading

'Kraljica vjenčanica', proslavljena modna dizajnerica Vera Wang zbog svog mladolikog izgleda i vitke figure redovito dobiva samo brojne komplimente

Poznata dizajnerica, koja s puno stila krši uvriježena pravila odijevanja za dame svoje dobi, ponovno je izazvala pravu pomutnju novogodišnjim izdanjem, kojim je otkrila da se i danas može pohvaliti nevjerojatnom figurom.

Da, najnevjerojatniju i najsenzualniju novogodišnju haljinu nosila je slavna Vera Wang, žena koja će ove godine napuhati 75 svjećica na svojoj rođendanskoj torti.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Wang je po tko zna koji put pokazala zašto je baš ona ikona stila, a odvažna crna haljina s prorezom i ugrađenim grudnjakom, koju je nosila na dočeku Nove godine, najbolji je dokaz za to.

Za nju su godine doista samo broj pa je briljirala u još jednom nevjerojatnom modnom izdanju koje bi se rijetko tko njezine dobi usudio nositi.

I ovim je izazovnim lookom dokazala da ne postoji odjevni predmet rezerviran samo za npr. 20-i-nešto godišnjakinje te da je velika modna inspiracija za dame svake dobi.

Dizajnerica je na Instagramu podijelila look koji je odabrala za doček 2024. godine - crnu haute couture haljinu vlastitog brenda u kombinaciji s ogromnom mašnom na glavi u stilu Minnie Mouse te s potpisom Dolce & Gabbane. Kako bi dojam bio potpun, dizajnerica se odlučila za dramatičan make up, za koji je zaslužna vizažistica Marla Belt, i naravno svoju dugu i uvijek savršeno ravnu frizuru.

  • +4
Vera Wang Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna kreatorica je na jednoj od fotografija pozirala s kćeri Josephine Becker, a mama i kći su pri tome izgledale više poput sestara.

'Dobna diskriminacija je out. Svaka je žena jedinstvena, kao i njezin stil života i način na koji stari. Sve žene bi trebale moći slaviti same sebe, a i mi bismo trebali moći slaviti njih', izjavila je Wang nedavno za Harper's Bazaar.