tako chic

Svestrane i elegantne: Za ovim trapericama vlada prava pomama

04.01.2024 u 09:06

Bionic
Reading

Sive traper komade u svoje nove kolekcije uvrstili su brendovi poput Diesela, Loewea i Diora, a nije trebalo dugo čekati da zalude modni svijet

Klasični plavi traper možda je najsigurnija opcija za nošenje u gotovo svim prilikama, ali ove zime modne zaljubljenice odlučno ga mijenjaju malo drugačijim stilom - birajući sivu alternativu.

Ovakve chic traperice znatno su elegantnije od tradicionalnih modela, pa čak i onih u crnoj boji, a u svaku garderobu unose željenu dozu noviteta za kojom žudimo početkom nove godine.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Velika prednost im je i iznimna svestranost te se vrlo lako kombiniraju na sve komade, pri tom ostavljajući dojam elegancije i iznimnog modnog ukusa.

U svojoj novoj kolekciji proljeće-ljeto 2024. predstavili su ga gotovo svi vodeći brendovi: Loewe donosi širok kroj iznimno visokog struka, Diesel se odlučio za prošarani model u kombinaciji sive i smeđe, a Dior je ovaj stil preslikao na suknje i jakne.

Nakon održanih revija tijekom jeseni, za sivim traperom zavladala je pomama među modnim zaljubljenicama te smo ubrzo vidjeli niz slavnih lica kako ponosno nose ovaj novi trend.

Bellu Hadid nedavno smo vidjeli na ulicama New Yorka u predimenzioniranim traper hlačama tamno sive nijanse, a dominirale su i u streetstyle kombinacijama na Tjednima mode.

Bilo da je riječ o hlačama, suknji ili jakni, jedno je sigurno: nošenjem sivog trapera u 2024. godini pokazujete izvrsno poznavanje modnih noviteta i momentalno se uskađujete s najnovijim trendovima.