novogodišnje putovanje

Lejla Filipović Dubaijem šetala u haljini koja mami poglede

04.01.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Nakon što su proslavili 16. godišnjicu braka, Lejla i Tarik Filipović otputovali su u Dubai. Sa sinovima Dinom i Armanom uživaju u gradu koji privlači brojne turiste, a svoje vrijeme iskoristili su za maksimalnu uživanciju

I dok brojni Hrvati uživaju na skijanju, Lejla Filipović je s obitelji odlučila zimu zamijeniti vrelinom ljeta - i to u Dubaiju!

Popularna destinacija oduševljava posjetitelje svojom legendarnom modernom arhitekturom, ponudom luksuznih brendova, živahnog noćnog života i mnoštva atrakcija, uključujući Burj Khalifu i Palm Jumeirah. Upravo to je i oduševilo naše Filipoviće, što su i pokazali na Instagramu.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Na storijima su pokazali kako izgleda odmor po mjeri poznatog domaćeg para.

Dan su proveli na pješčanoj plaži ispod šarenih suncobrana, a prizor koji je Lejla na Instagramu pokazala izgleda poput kakve razglednice ili filmskog seta. U hladu su uživali i sinovi para, Dino i Arman koji su praznike iskoristili za opuštanje na ležaljkama.

Večer je obitelj provela gledajući light show, a impresivne kadrove Tarik je podijelio sa svojim pratiteljima.

Ipak, najveću pozornost privukla je fotografija bivše misice ispred nebodera Burj Khalifa, arhitektonskog čuda koje je najviša građevina na svijetu.

U dugačkoj crnoj haljini s prorezom nasmiješena je Lejla stala na poznato mjesto za fotografiranje, a jedna se pratiteljica našalila kako je zbog nje znamenita građevina pala u drugi plan.

Uska je haljina brenda Patrizia Peppe sjajan izbor za večernji izlazak, a upečatljivi izrez daje ovoj elegantnoj haljini i dozu zaigranosti. U haljini koja mami poglede Lejla izgleda fantastično, a ovaj outfit može se pribrojati njezinoj kolekciji haljina koje bi mnoge dame voljele nositi ovako dobro poput nje.

uvijek zajedno

Lejla i Tarik Filipović uživali na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju