SKOCKANI I NERAZDVOJNI

Tko vam je zgodniji, Goran Višnjić ili Ivana Vrdoljak?

17.06.2014 u 15:25

Goran Višnjić i Ivana Vrdoljak

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Andy Fossum / Splash News

Bionic
Reading

Halle Berry i Goran Višnjić bili su glavne zvijezde na premijeri serije 'Extant' u Las Vegasu. Oboje su stigli u pratnji svojih partnera

Glumački par Halle Berry i Goran Višnjić stigli su na premijeru serije 'Extant' u kojoj glume supružnike. Halle je stigla u pratnji supruga Olivera Martineza, a Goran je došao sa suprugom Ivanom Vrdoljak. Zagrljeni su pozirali pred fotoobjektivima, a druženja Halle i Gorana jasno su pokazala da su se tijekom snimanja jako zbližili. Halle je u seriji utjelovila lik astronautkinje koja se nakon dugih godina provedenih u svemiru vraća na Zemlju. Producent serije koja s emitiranjem započinje u srpnju je Steven Spielberg.


Ivana je uvijek vjerna pratilja svom suprugu na društvenim zbivanjima, a posebno ako je on glavna faca na njima, kao što je to bilo u ovom slučaju. Par je zajedno već 20 godina, a zbog njegove karijere preselili su u SAD. Par uživa u svakom slobodnom trenutku sa svoje troje djece, sinovima Tinom, Vigom Leom i usvojenom djevojčicom Sofijom Vivien.