SEKS-SIMBOLI

Tko su najljepše plavuše svih vremena?

26.08.2010 u 13:25

Bionic
Reading

Najljepšom plavušom svih vremena proglašena je holivudska ikona Marilyn Monroe, čija je bezvremenska ljepota zasjenila i najseksipilnije plavuše današnjice

Među 20 najprivlačnijih plavuša svih vremena našle su se ljepotice današnjice Cameron Diaz, Scarlett Johansson i Madonna, a jedan od najvećih seks-simbola svih vremena, slavna Merilinka, potukla ih je do nogu.

Slavna plavuša prirodna je brineta, no nakon što je ofarbala kosu u plavo, njezina filmska karijera krenula je uzlaznom putanjom. Platinasta seks-bomba i danas je za mnoge, pokazalo je novo istraživanje tvrtke Clairol, najljepša blondina svih vremena.

Odmah iza Marilyn našla se još jedna holivudska diva i prava princeza, Grace Kelly, dok je francuska glumica Brigitte Bardot na trećem, a Cameron Diazna četvrtom mjestu.

'Marilyn Monroe je poznata po svojoj plavoj kosi, ali je nevjerojatno da je i danas, gotovo pola stoljeća nakon smrti, za mnoge još uvijek najljepša plavuša svih vremena', rekao je glasnogovornik tvrtke Clairol koja je provela istraživanje.

TOP 20 NAJLJEPŠIH PLAVUŠA SVIH VREMENA:

1. Marilyn Monroe
2. Grace Kelly
3. Brigitte Bardot
4. Cameron Diaz
5. Holly Willoughby
6. Joanna Lumley
7. Scarlett Johansson
8. Stevie Nicks
9. Olivia Newton-John
10. Debbie Harry
11. Madonna
12. Doris Day
13. Goldie Hawn
14. Gwen Stefani
15. Denise Van Outen
16. Barbara Windsor
17. Honor Blackman
18. Tess Daly
19. Charlize Theron
20. Paris Hilton