STIGLA NA DVOR

Tko je Španjolka koja je oduševila Kate i Williama?

20.03.2014 u 20:35

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana na kraljevski dvor stigla je nova dadilja koja čuva malenog Georgea, sina princa William i Kate Middleton

Nova dadilja javila se na kraljevsku dužnost, piše Us Weekly te dodaje kako su princ William i Kate Middleton zaposlili Španjolku Mariju Teresu Turrion Borrallo koja će im pomoći u odgoju i čuvanju sina, malenog princa Georgea.

Ova Geogreova dadilja školovala se u prestižnoj školi za dadilje, londonskom Norland Collegeu, a posao na dvoru dobila je prije nekoliko tjedana. Osim toga, Maria Teresa pridružit će se kraljevskoj obitelji i na putovanju po Australiji i Novom Zelandu na koje kreću u travnju.

S kraljevskog dvora poručuju kako se privatnost kako dadilje Marije, tako i njezine obitelji i prijatelja neće otkrivati javnosti. 'Nećemo davati više detalja o Mariji i njezinu zaposlenju, samo ćemo reći kako su vojvotkinja i vojvoda oduševljeni što Maria radi za njih.'

Maria Teresa Turrion Borrallo prijekom je iz Španjolske, u srednjim je tridesetim godinama, već 20 godina živi u Velikoj Britaniji. Georgeova prva dadilja bila je Jessie Webb, dadilja koja je pazila i na prinčeve Williama i Harryja te je iznimno izašla iz mirovine kako bi pomogla nakon rođenja malenog Georgea.