KAKVI TRBUŠNJACI

Tko je mogao i pomisliti da je ona debela?

30.01.2016 u 17:35

  • +2

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Osim što je uspjela postati Viktorijina anđelica i jedna od najtraženijih manekenki, Gigi Hadid se i zaljubila pa je medijima još interesantnija

Paparrazzi su plavokosu ljepoticu uslikali nakon sastanka s dečkom, glazbenikom Zaynom Malikom, a ona je svima pkazala nevjerojatne trbušne mišiće.

Gigi je krajem prošle godine vodila mali rat preko društvenih mreža jer su je neki zli jezici optužili da nije za modne piste. Na optužbe da je debela i ima previše oblina za manekenku, zgodna Gigi imala je spremne odgovore - ni za koga se neće mijenjati. Taman nakon rata na društvenim mrežama, Gigi je svima začepila usta i postala Viktorijina anđelica.

Mlada Gigi očito uživa u karijeri i ljubavi, a sve češće ima besprijekorne stylinge koji su za svaku pohvalu. Usput iskoristi priliku da sve podsjeti koliko lijepo tijelo ima pa se malo hvali, kao ovog puta. Crop majica koja je otkrivala njene ubojite trbušnjake, jasna je poruka svim dušebrižnicima. Odlično ju je uparila s trapericama i seksi čizmama otvorenih prstiju te poput slavne dive nabavila krznenu bundicu.