NAGRADNI NATJEČAJ

Tko ide u Dubrovnik na koncert Kemala Montena

16.02.2010 u 09:33

Bionic
Reading

Ekskluzivni dubrovački hotel Valamar Lacroma Resort**** i tportal.hr pripremili su za svoje čitatelje posebni nagradni natječaj povodom koncerta Kemala Montena, koji će se održati 6. ožujka u Dubrovniku. Na vama je da pošaljete kratki tekst na temu 'Koja vam je najdraža Kemalova pjesma i zašto?', a najoriginalniji tekst nagrađujemo dvodnevnim boravkom u hotelu i koncertom Kemala Montena

Valamar Lacroma Resort**** najveći kongresni i spa hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk u blizini starog grada Dubrovnika. Suvremeni dizajn, ekskluzivno ozračje Dubrovnika, prekrasan pogled na more i Elafite te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za opuštanje i održavanje seminara, kongresa i sastanaka. U srcu hotela Valamar Lacroma Resort**** nalazi se veliki konferencijski centar namijenjen održavanju koncerata, kongresa, prezentacija, seminara i izložbi.

Nagrada za dobitnika je:

-boravak u Valamar Lacroma Resort**** od 5. do 7. ožujka (dva noćenja) za dvoje/dvokrevetna soba
-doručak
-koncert Kemala Montena uz svečanu večeru

Svečana večera i koncert će se održati u kongresnoj dvorani Elafiti 6. ožujka (subota) s početkom u 20 sati.

Pobjednica natječaja je Sanja Mikulec iz Zagreba.

Pobjednički tekst

Davno, davno je bilo to kad sam počela slušati Kemala. Ne samo da sam ga slušala, već sam mu davne 1977. godine i pismo napisala. Voljela sam njegove pjesme i uz njih se zaljubljivala, a iako sam imala samo 14 godina, njegova 'Jedne noći u decembru' naprosto me oduševila. Bila sam oduševljena tom autobiografskom pjesmom i s puno nevjerice priželjkivala isto takvu romansu jednog dana. Ta strepnja bila je potaknuta čonjenicom da sam ja stopostotni invalid, itekako svjesna svojih kvaliteta ali i očiglednih manjkavosti. Godine su prolazile, ja sam slušala Kemala i ludo se zaljubila. Bila je to jedna od onih zabranjenih ljubavi prema kojima se danas sapunice snimaju, puna strasti i boli, ali uvijek nam je Kemal svirao. U sretnom braku sam već 21 godinu i osjećam se baš onako kao kad sam i prvi put slušala Kemalovu pjesmu 'Jedne noći u decembru'. Ja tu pjesmu više ne pjevam, ja ju sa veseljem živim i bila bih zahvalna na ovakvom vikendu.