MASKICE SU PALE

Tisućaš s lošom vibrom: 'Telefon non-stop zvoni, svi me traže kunu-dvije'

22.03.2016 u 12:39

Bionic
Reading

Svi koji postanu Iskonovci dobivaju 1000 kuna, a jedino što im olakšava ovu tamnu stranu života na visokoj nozi je Iskonov superbrzi internet i najbolji izbor TV kanala

‘Kad zazvoni telefon, krenem gutati knedle... Možda susjedi fale 2 kune za novi otirač? Ili je tetku za oko zapela maskica za mobitel pa mu fali 8 kuna? Možda bi frendu dobro došle 3 kune za novi kompjutor? Ne znam više što da radim...’ kroz suze će Vanja, jedan od mnogih koji su ovog proljeća postali tisućaši u Iskonovoj akciji.

Nova akcijska ponuda iz Iskona donosi 20 mjeseci popusta od 50 kuna, ukupno čak tisuću, na sve pakete koji sadrže superbrzi internet i televiziju. Kao novopečeni tisućaši uživat ćete u internetu brzine 50/10 Mbps. Tu je i najbolji izbor televizijskih kanala s uključenim premium sadržajima poput filmskih CineStar TV Premiere 1 i 2 te sportskih SportKlub 1, 2 i 3 kanala, bez plaćanja ikakvih dodatnih naknada.

Proljetna akcija vrijedna okruglih tisuću kuna traje do završetka travnja. Svi neodoljivi detalji ponude za tisućaše dostupni su putem Iskonove web stranice ili besplatnog info telefona 0800 1000.