SVE SU ODUŠEVILI

Stajlinzi žena pali u drugi plan: Na oskarovskom crvenom tepihu briljirali su muškarci

26.04.2021 u 12:35

Bionic
Reading

Zahvaljujući pandemiji godina 2020. bila je najčudnija u kinematografskoj povijesti. S nekoliko mjeseci zakašnjenja, prestižna dodjela filmskih nagrada ipak je održana, a na nikad skromnijem crvenom tepihu glavnu riječ ovoga puta vodili su muškarci

Zvijezde s holivudske A-liste, čini se, jedva su dočekale ponovno hodati crvenim tepihom i prezentirati se u svečanim izdanjima s dizajnerskim potpisom, no iako njime tradicionalno dominiraju žene, ove godine show su u potpunosti ukrali muški pripadnici svijeta showbussinesa svojim pomalo netipičnim modnim odabirima.

ZVJEZDANA IZDANJA

Unatoč svemu glamura nije nedostajalo: Pogledajte sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Najbolje odjeveni muškarci na oskarovskom crvenom tepihu

Lakeith Stanfield

Nije nikakva novost to da posljednjih mjeseci u modnom svijetu vlada pomama za komadima koji su obilježili eru ludih 70-ih, a krivca za ovaj novi-stari trend brojni vide u popularnosti novih Netflixovih projekata poput mini serije 'Zmija'. Popularnost stila odijevanja kakav je dominirao 70-ima preslikao se i na oskarovski crveni tepih zahvaljujući glumcu LaKeithu Stanfieldu. Prvi put nominiran za oskarovski zlatni kipić zahvaljujući ulozi u filmu 'Judas and the Black Messiah', Stanfield je brojne oduševio izdanjem pojavom u vintage kombinezonu s potpisom Yvesa Saint Laurenta.

Colman Domingo

Muškarci odjeveni u klasični crni smoking postali su standard za oskarovski crveni tepih, a glumac Colman Domingo od tradicije se itekako odmaknuo pojavom u efektnom ružičastom odijelu ukrašenom sjajnim aplikacijama. Kako se doznaje, riječ je o odijelu s potpisom Ateliera Versace, a zahvaljujući kojemu je uživao u nizu komplimenata javnosti na društvenim mrežama.

Leslie Odom Jr.

Američki glumac i pjevač ove godine zaradio je čak dvije oskarovske nominacije – za najbolju originalnu pjesmu i najboljeg sporednog glumca zahvaljujući ulozi u filmu 'One Night in Miami'. Tim je povodom odlučio ostaviti neizbrisiv trag na oskarovskom crvenom tepihu pojavom u zlatnom odijelu s potpisom luksuznog talijanskog brenda Brioni. Kako se imalo priliku doznati, njegovo odijelo stvoreno je od svile s nitima od 24-karatnog zlata, a na crvenom tepihu pojavio se u društvu supruge Nicolette Robinson.

Daniel Kaluuya

Perspektivni britanski glumac ove godine osvojio je prvi oskarovski kipić zahvaljujući sporednoj ulozi u filmu 'Judas and the Black Messiah'. Na nikad skromnijem crvenom tepihu prestižne dodjele prošetao se u crnom odijelu na dvoredno kopčanje s potpisom popularnog talijanskog brenda Bottega Veneta. Ispod njega nosio je običnu crnu majicu, a za dozu glamura pobrinuo se dodatkom skupocjene dijamantne ogrlice s potpisom Cartiera.

  • +3
Najbolje odjeveni muškarci na dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: Chris Pizzello/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia