DOMINACIJa BRENDA aTTICO

Poznate Talijanke imaju modni hit: Njihov badić proglašen je najpopularnijim modelom na svijetu

14.07.2021 u 21:18

Bionic
Reading

Otkako su 2016. godine pokrenule vlastiti modni brend, talijanske 'it' djevojke Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini ne prestaju oduševljavati modnu javnost svojim kreacijama vintage duha, a ove godine mogu se pohvaliti kreiranjem najpopularnijeg modela badića

U svom novom izvještaju, modna tražilica Lyst javnosti je otkrila kako je porast broja pretraživanja za odjećom za plažu u drugom tromjesečju aktualne godine porastao za 192 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne.

Na osnovu prikupljenih podataka, Lyst je i ovoga puta stvorio listu najpoželjnijih modnih komada u kategoriji ženske mode, a u posljednja tri mjeseca titulu najpopularnijeg badića na svjetskoj razini ponio je zebrasti model s potpisom brenda The Attico.

Zebrasti badić s potpisom brenda The Attico Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odjevne komade, kao i obuću s potpisom talijanskih it djevojaka, posljednjih mjeseci obožavaju nositi dame iz svijeta slavnih, a upravo one slove za glavnog krivca velike popularnosti koju u aktualnoj sezoni ima njihov zebrasti badić iz ljetne kolekcije.

U spotu za singl 'Love Again', pop zvijezda Dua Lipa nosila je zebrasti badić brenda Attico, a istim se na Instagramu pohvalila američka it djevojka i manekenka, Hailey Bieber. O njegovoj popularnosti govori i podatak da je već neko vrijeme na stranicama brenda u potpunosti rasprodan, a mogao se nabaviti po cijeni nešto višoj od dvije tisuće kuna.

Dua Lipa i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: WMG / Planet / Profimedia

Upravo u njima, Lyst vidi glavnog krivca ogromnog interesa modnih ovisnica za ovim specifičnim modelom badića koji se, osim zebrastim uzorkom, ističe krojem u duhu 80-ih.