KĆI SLAVNOG PJEVAČA

Tijelo kao stvoreno za bikini: Nema tko se nije okrenuo za zgodnom Sophijom Richie

24.04.2020 u 11:19

Bionic
Reading

Atraktivna Sofia Richie, 21-godišnja manekenka u usponu, bila je najveća atrakcija na plaži u Malibuu u minijaturnom bikiniju efektnog grafičkog printa u tonovima žute i smeđe

Zgodna kćer slavnog glazbenika Lionela Richieja spremno se uputila na plažu u društvu svog 15-ak godina starijeg dečka, reality zvijezde, manekena i poduzetnika, Scotta Disicka.

  • +5
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlada ljepotica koja na Instagramu ima impresivnu brojku od više od 6 milijuna fanova, ponosno se prošetala plažom i ukrala pozornost u ovom seksi bikiniju koji ne trpi nesavršenosti.

Za lijepom 21-godišnjakinjom koja svoju vitku figuru duguje tjelovježbi i zdravoj prehrani, nema tko se nije okrenuo u oskudnom bikiniju koji joj fantastično pristaje pokazavši kako je u top formi.

Nasmijana u društvu dečka i prijateljice, uživala je u suncu i oceanu, a pridružio im se i njihov simpatični krzneni ljubimac, psić Hersh.

Inače, Sofia i njezin dečko ostali su u prijateljskim i s njegovom bivšom partnericom, najstarijom sestrom Kardashian, Kourtney s kojom Scott ima troje djece, pa su skupa odlazili na izlete i druženja.

Iako su mnogi sumnjali kako njihova veza neće opstati, Scott i Sofia su nerazdvojni i zaljubljeni kao prvoga dana.