'NAŠ MALI SVIJET'

Thompson protiv talijanskih nogometaša

03.06.2009 u 15:25

Bionic
Reading

Od danas u prodaju kreću ulaznice za nogometnu utakmicu hrvatskih i talijanskih glazbenika u sklopu humanitarnog projekta 'Naš mali svijet' koja će se održati 9. lipnja na Poljudu

Na splitskom stadionu Poljud,9. lipnja s početkom u 19 sati održat će se veliki humanitarni nogometno-glazbeni spektakl 'Naš mali svijet'. U utakmici zvijezda za Hrvatsku će nastupiti kapetan Oliver Dragojević te pjevači-nogometaši Goran Karan, Tony Cetinski, Boris Novković, Thompson, Mate Bulić, Giuliano, Alen Nižetić, Nikša Bratoš, Ivan Mikulić i drugi, pojačani nogometnim legendama Zvonimirom Bobanom, Aljošom Asanovićem, Robertom Prosinečkim, Tončijem Gabrićem, Goranom Vučevićem te ministrima Draganom Primorcem i Božidarom Kalmetom.

Na drugoj strani, boje Italije branit će glazbenici Eros Ramazzotti, Luca Barbarossa, Giani Morandi, Marco Carta te nogometne legende Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Leonardo, Christian Vieri i drugi.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti od danas, 3. lipnja na sljedećim pretprodajnim mjestima: na kioscima Slobodne Dalmacije u Splitu, Omišu i Trogiru, na Stadionu Poljud, u KBC Split te poslovnici Adriatice NET Split (Nepotova 4).

Akcijom se želi prikupiti sedam milijuna kuna za dnevnu bolnicu pri dječjem odjelu KBC-a Split, a inicijator cijelog projekta je splitski glazbenik Goran Karan.