SLAVNA LATINA

Teško joj je naći manu: Modni vremeplov Sofije Vergare u devedesete

20.03.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Atraktivna Sofia Vergara, latino zavodnica najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Moderna obitelj' koja je nedavno ušla u svoju zadnju, 11. sezonu prikazivanja, po mnogima je jedna od najljepših glumica u Hollywoodu

Sofia Vergara koja će ove godine proslaviti 48. rođendan plijeni poglede gdje god da se pojavi, a svoju je karijeru započela kao model u rodnoj Kolumbiji.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna glumica postavila je na Instagram fotografiju iz davnih 90-ih kad je bila tek jedna od mnogih mladih glumica u potrazi za svojim mjestom pod zvjezdanim nebom.

A da je oduvijek bila ljepotica pokazala je i sa svojom fotografijom iz prošlosti s dodjele nagrada u Kolumbiji gdje je -izgledala poput prave dive u smjeloj crnoj haljini golih leđa s velikim prorezima.

Sofia se doista nije puno promijenila od tih vremena, a fanovi su je zasuli brojnim komplimentima. 'Prelijepa', 'Božica', 'Wow', 'Najljepša žena na planeti', 'Devedesete su bile najbolje'....

  • +7
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna Kolumbijka zahvaljujući ulozi temperamentne Glorije je u seriji 'Moderna obitelji', najvećem hitu studija 20th Century Fox Television, postala najplaćenija TV glumica.

Serija se počela prikazivati u rujnu 2009., a ovoga će se proljeća emitirati posljednja, 11. sezona.