PROLJETNI FAVORITI

Šest modela sandala koje ćemo obožavati u narednim mjesecima

20.03.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Višak slobodnog vremena u karanteni možemo iskoristiti na razne načine. Između proljetnog čišćenja stana i reorganizacije ormara, uvijek će vam ostati vremena za online šopingiranje. Ako ste već bacili oko na nove kolekcije koje su pristigle u omiljene vam trgovine, bilo bi dobro da provjerite kojih će to šest modela imati vodeću ulogu na modnoj sceni u mjesecima koji slijede

Proljeće je i službeno počelo, a mi jedva čekamo trenutak kada ćemo iz ormara izvaditi svoju proljetnu obuću i u njoj prošetati ulicama. Iako nam je koronavirus pokvario planove, to ne znači da ne možemo iz svojih udobnih domova obaviti jedan kvalitetan online šoping. Jedne par novih cipela neće nikoga ubiti - slažete li se s nama?

Prije nego se bacite u potragu za novim mezimicama u kojima ćete ove sezone plijeniti pažnju, obavezno provjerite u koje se modele isplati investirati, odnosno koje trendi modele sugeriraju modni stručnjaci. Neki će vam se svidjeti manje, neki više, ali sigurni smo da ćete u moru modela zasigurno pronaći jedan ili dva koji će vam osvojiti srce na prvu.

Flatforme

Gdje kupiti?

Japanke

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Monday blues 💙

Objavu dijeli Caroline Blomst (@carolineblomst)

Gdje kupiti?

'Češke' sandale

Gdje kupiti?

Minimalističke sandale s tankim remenčićima

Gdje kupiti?

Sandale na vezanje

Gdje kupiti?

Natikače na petu

Gdje kupiti?