NICOLA PELTZ

Teško je reći što joj bolje stoji: Nova modna ikona pokorila Pariz u dva ludo dobra stajlinga

29.09.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Glumicu Nicolu Peltz, 27-godišnju suprugu Brooklyna Beckhama, mnogi smatraju jednom od najvećih novih modnih ikona, što iznova dokazuje svakim svojim pojavljivanjem u javnosti

Peltz je nedavno promijenila imidž i postala brineta, a bila je u središtu pozornosti u dva stajlinga u kojima se pojavila u Parizu povodom revija u sklopu Tjedna mode.

Lijepa Nicola, koja dolazi iz bogate obitelji Peltz, voli odjeću koja laska njezinoj vitkoj figuri pa je privlačila poglede u dva izdanja kojima je teško naći manu.

  • +9
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajliš supruga najstarijeg sina Davida i Victorije modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama pa je oduševila u crvenoj kombinaciji koja je uključivala kratku jaknu, mini suknju od kože i trendi platforme, za kojima već neko vrijeme luduju zaljubljenice u modu diljem svijeta.

U TRENDU I NA ODMORU

Ništa ne prepušta slučaju: Lijepa supruga Brooklyna Beckhama zna kako nositi hit komade sezone

Pogledaj galeriju

Nicola je zatim i drugim stajlingom u kojem se pojavila na modnoj reviji kuće Balmain pokazala da jako dobro zna kako naglasiti svoju vitku figuru.

Bez greške je kombinirala neobičnu kratku kožnu jaknu, koja je istaknula besprijekorni struk, a uparila ju je s minicom i platformama, svojim omiljenim izborom za mnoge prigode.

Osim lijepog bračnog para Peltz-Beckham, na ovom modnom događanju nije manjkalo poznatih lica, poput Cher te Mie Regan, djevojke Brooklynovog brata Romea.