vrući trend

Nosila ih je Margot Robbie, a zatim i Amal Clooney: Ovo su definitivno najseksi čizme ove sezone

29.09.2022 u 06:09

Bionic
Reading

Dolaskom hladnije sezone čizme definitivno postaju najpoželjniji modni komad. No ne samo u uličnoj modi, već i u redovima poznatih ljepotica koje biraju vrlo izazovan model. Tako je, nakon Margot Robbie, lijepa odvjetnica i supruga glumca Georgea Clooneyja, Amal Clooney, prigrlila najseksi trend čizama sezone

Među zvjezdanim trendovima obuće za jesen/zimu 2022./2023. vlada pravo šarenilo - od ribičkih čizama, preko sandala s platformom, pa sve do kaubojskih čizama.

No kao najpoželjniji modeli izdvajaju se visoke čizme koje sežu sve do bedara.

Novi predmeti žudnje, kojima dominiraju fetišistički detalji, vladaju modnim pistama brendova kao što su Burberry, Givenchy, pa čak i Saint Laurent u viziji Anthonyja Vaccarella.

Jedan od upečatljivih stajlinga s čizmama s fetiš prizvukom pokazala je glumica Margot Robbie u Londonu, konkretnije na premijeri svog novog filma 'Amsterdam', u kojem glumi s Christianom Baleom i Taylor Swift. Za dolazak na afterparty 32-godišnja glumica zaigrala je na kartu ležernog stila predimenzioniranom košuljom koju je povezala s crvenom torbom i parom čizama na petu, a koje su joj izdužile figuru s pravom dozom izazovnosti. Jednom riječju: seksi!

Nakon Robbie, na red je došla Amal Clooney. Zavodljiva odvjetnica poznata po istančanom osjećaju za stil savršeno je prigrlila trend second skin čizama, odnosno modela čizama koje su tako uske da na nozi djeluju poput kože. Amal je snimljena u pratnji supruga Georgea Clooneyja, a uz par visokih Louboutinovih čizama, koje su dodatno izduljile njezinu siluetu, nosila je pletenu haljinu Stelle McCartney, model koji je također veliki hit ove jeseni.

  • +7
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako god, uskim i visokim čizmama ove sezone nećete pogriješiti. Nosive su u raznim kombinacijama, a baš svakoj dat će dozu seksepila i zavodljivosti.

Amal Clooney u hit čizmama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +5
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije