GODINE SU SAMO BROJ

Teško je povjerovati da ima 64: Lijepa plavuša pokazala zavidnu liniju u mladenačkim izdanjima

27.02.2018 u 12:00

Bionic
Reading

Bivši supermodel 80-ih, Christie Brinkley, dokaz je da su godine uistinu samo broj. Atraktivna plavuša koja je tijekom karijere snimila preko 500 naslovnica magazina uvijek nas iznova iznenadi svojim mladenačkim izgledom, baš kao što je to uradila i tijekom gostovanja u emisiji 'Good Day New York'

Iako je nedavno proslavila 64. rođendan, Christie Brinkley izgleda upola mlađe. Slavna manekenka koja je žarila i palila u 80-ima i danas uspješna poslovna žena čija se imovina procjenjuje na 250 milijuna dolara cijeli je život posvetila brizi o svom tijelu, a nebrojeno je puta ponovila kako svoj mladenački izgled i vitku liniju može zahvaliti duginoj prehrani baziranoj na šarolikom voću i povrću te svakodnevnim pilinzima koji su neizbježan dio njezine jutarnje rutine.

64-godišnja ljepotica koja se tijekom života udavala čak četiri puta te ima troje djece, Alexu, Jacka i Sailor, gostovala je u emisiji 'Good Day New York' u kojoj je predstavila svoju novu liniju pjenušavih vina te kozmetičku liniju. Lijepa Brinkley na televiziju Fox stigla je u mladenačkom stajlingu koji i inače preferira u svakodnevnim prilikama.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pripijene 'skinny' traperice brenda Rag & Bone s efektnim detaljem na vrhu nogavice - patentnim zatvaračem, plavokosa ljepotica je iskominirala sa žuto-crnom košuljom na prugice s potpisom modne kuće Michael Kors, koju je Brinkley nosila uvučenu u traperice visokog struka, dok je cjelokupan stajling začinila crnim štiklama, velikom crnom torbom, tamnoplavim kaputom muškog kroja i narančastom crossbody torbicom-držačem za mobitel.

Kao velika ljubiteljica haljina i minica, Brinkley se za snimanje emisije presvukla u usku tamnoplavu haljinu do koljena s potpisom modne kuće Altuzarra, koja prati liniju tijela. Seksi haljina u prvi je plan stavila ljepotičine obline i savršenu figuru pješčanog sata, a iako Brinkley obično voli istaknuti svoje duge noge, ovog se puta ipak odlučila na duži kroj haljine.

  • +16
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Causal haljinu ljepotica je začinila efektnim zgužvanim čizmama na petu s potpisom Marca Fischera, koje je nosila i dan kasnije na panel raspravi o poslovnim uspjesima koja okuplja uspješne poslovne žene, na kojoj je lijepa Brinkley progovorila o svom usponu u modnoj industriji.

'Stalno se moram podsjećati da moja dobna skupina vrijedi, da smo relevantni i da želimo biti zastupani', izjavila je Brinkley na panel raspravi u New Yorku, dodajući kako se podcjenjivanje starijih osoba i ageizam osjeća i u modnoj industriji te naglašavajući kako se o ovom problemu premalo govori.

'Zašto se žene u 50-ima, 60-ima i 70-ima ne bi mogle osjećati seksi? Ja se još uvijek osjećam seksi. Zašto starije žene ne bi mogle biti angažirane za modne kampanje? Ja još uvijek jesam', rekla je Brinkley.

Iako oduvijek pazi na svoj izgled, Brinkley se nedavno otvorila u intervjuu za magazin People, otkrivši kako u njezinim godinama više nije dovoljno samo pravilno se hraniti kako bi izgledala dobro. Ljepotica je priznala kako je isprobala dva nova beauty tretmana pomoću kojih 'briše' znakove starosti - xeomin pomoću kojeg briše bore te ulterapiju, nekirurški postupak zatezanja koji Brinkley koristi za zatezanje vrata.

'Bolje je biti iskren i reći - da, to je ono što radim. Nikad nisam željela izgledati drugačije, no sada mi je 64 i u jednom trenutku čovjeku je potrebna dodatna pomoć. Ako napravite zahvat da biste se osjećali bolje i samopuzdanije u svojoj koži, tada ćete se osjećati kao da vaše lice odgovara vašem duhu, a moj duh je entuzijastičan i energičan', rekla je Brinkley.