SVE MLAĐA

Ma tko bi joj dao 63: Christie Brinkley nikad nije izgledala bolje

30.11.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Supermodel 80-ih Christie Brinkley, koju pamtimo još iz spota 'Uptown Girl' Billyja Joela, s kojim je bila devet godina u braku, izgleda fantastično štogod da odjene

Dugonoga plavuša osvaja svojom bezvremenskom ljepotom i u 63 godini.

Slavna ljepotica, koja se pojavila na više od 500 naslovnica časopisa, ponovno je oduševila svojim mladenačkim lookom prilikom posjeta Disneylandu, u kojem je provela prekrasan dan sa svojim dugogodišnjim asistentom Paulom Mesherom.

  • +7
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Christie obično ostavlja bez daha na crvenom tepihu, no njezine dnevne kombinacije nisu ništa manje upečatljive.

U trendi maskirnom kombinezonu Dita brenda NSF, koji je kombinirala s jednim od najpopularnijih Adidasovih modela, bijelim tenisicama Superstar, struk je naglasila traper jaknom. Cool frizura s laganim uvojcima i ruž nenametljive nijanse lijepo su upotpunili ovaj odličan dnevni stajling.

  • +8
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna plavuša nije skidala osmijeh s lica isprobavši i vožnju vlakićem, a nije odoljela ni slatkom zalogaju: smrznutoj banani prelivenoj čokoladom.

Lijepa Christie Brinkley aktivnim i sportskim načinom života te strogom veganskom prehranom održava svoju fit figuru kojom je nekada osvajala modne piste i došla među najplaćenije i najpoznatije manekenke svijeta. 

U jednom je ranijem intervjuu ispričala da svoju vitku liniju, osim vegetarijanskoj prehrani, duguje tjelovježbi, osobito plesu.

'Inače jako volim ples i bila sam u najboljoj formi dok smo živjeli u Chicagu baš zbog plesa. Voljela bih naučiti neke hip-hop pokrete. Osim toga, bavim se dvoranskim bicikliranjem, skijanjem, kajakom, surfanjem s veslom, bicikliranjem… I naravno, često trčim po plaži u društvu svojih psića', kaže Brinkley.