ZENDAYA IZ 'SHAKE IT UP'

Teen princeza otkrila zašto je odustala od uloge

20.07.2014 u 11:24

Bionic
Reading

Zendaya je dobro poznato ime svim obožavateljima serije 'Shake It Up'

Iako se pisalo da jeglumica i pjevačica Zendaya Coleman dobila ulogu u filmu o r'n'b pjevačici Aaliyah koja je poginula u zrakoplovnoj nesreći sa samo 22 godine, sve popularnija teen princeza znenada se ipovukla iz tog projekta.

A konačno je poznato i zašto!

'Moje odustajanje nije imalo veze s komentarima hejtera koji su tvrdili da nisam dovoljno dobra, talentirana i dovoljno afroamerikanka! Glavni razlog je to što nisu bila riješena sva autorska prava za glazbu, produkcijski se tome loše pristupilo i osjetila sam da to nije to. Čak sam napisala pismo obitelji pjevačice Aaliyah, ali na kraju nisam ništa uspjela riješiti. Stoga sam se odlučila povući iz svega', rekla je Zendaya u videoklipovima na Instagramu.

Dodala je i da želi sreću Nickelodeonovoj zvijezdi Alexandri Shipp, hrvatskim gledataljima poznatoj kao KT Rush iz popularne TV serije 'Kuća boga Anubisa', koja je angažirana umjesto Zendaye.

'Čestitam novoj glumici koja će igrati Aaliyah. Samo se nadam da neće morati nositi se s mržnjom i ružnim komentarima koje sam morala trpjeti. Zapamtite da smo svi ljudska bića koja pokušavaju raditi ono što vole. Okrenimo se pozitivnim stvarima, a ne diskriminaciji i mržnji', poručila je Zendaya.