SVI JE TRAŽE

Taylor Swift na naslovnici Teen Voguea

27.01.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Taylor Swift, 19-godišnja pop-country senzacija čiji se album 'Fearless' od objavljivanja u studenom prodao u čak 2.3 milijuna primjeraka, naći će se na naslovnici ožujskog izdanja magazina Teen Vogue

Swift će u tom broju magazina otkriti puno toga o sebi, dečkima i nevjerojatnom usponu na vrhove top ljestvica.

'Vjerujem da se mnogo toga događa s razlogom. Ako ste s nekim u vezi i sve krene nizbrdo, to je zbilja užasno. No ako vas to inspirira da napišete pjesmu o tome, vrijedilo je to proživjeti', kaže talentirana pjevačica. Lijepa Taylor je otkrila i da nije tip djevojke koja ne može biti bez dečka.

'Ja sam tip frendice koja se sprijatelji s dečkima, ali nikad ništa ne forsiram. Trenutno nisam zaljubljena, ali ako se dogodi, otvorena sam za ljubav. No to ne znači da sad očajnički tražim dečka', kaže Taylor.

U intervjuu za Teen Vogue ispričala je ponešto i o svojim školskim danima.

'U osnovnoj školi svi su me smatrali čudakinjom i ismijavali me jer sam slušala country, a popularne cure su me ignorirale. Nisam bila dovoljno lijepa po njihovim mjerilima, pa se nisu željele družiti sa mnom. Kasnije čak nisu ni razgovarale sa mnom', rekla je Taylor Swift koju su mediji povezivali i s Joeom Jonasom iz benda Jonas Brothers.

Taylor ćemo vidjeti i u gostujućoj ulozi u seriji 'CSI: Crime Scene Investigation'.
Epizoda s mladom pjevačicom bit će prikazana krajem veljače ili početkom ožujka. Taylor će igrati tinejdžericu Haley Jones čija obitelj vodi motel u Las Vegasu. 'Taylorin lik će prolaziti kroz niz psihičkih i fizičkih promjena što će dovesti do tragičnih posljedica', rekao je predstavnik za medije TV postaje CBS.