PUNA IDEJA

Taylor Momsen želi pokrenuti modnu liniju

21.02.2011 u 14:26

Bionic
Reading

Taylor, koja se proslavila ulogom u seriji 'Tračerica' u kojoj glumi problematičnu Jenny Humphrey, otkrila je svoje ambiciozne dizajnerske planove

Momsen (17) je bila zaštitno lice modne linije Material Girl koju su pokrenule Madonna i njezina kćer Lourdes, a nedavno ju je zamijenila Kelly Osbourne. No sada je mlada glumica i pjevačica, poznata i po svom osebujnom modnom ukusu koji uključuje oskudne haljinice i cipele kakve nose striptizete, rekla je da se voljela okušati kao modna dizajnerica.

'Obožavam modu i oduvijek sam maštala o vlastitoj modnoj kolekciji. No u ovom trenutku ne bih se imala vremena potpuno tome posvetiti. Ali ne bih htjela da drugi ljudi osmisle odjeću koju bih onda ja nosila. Željela bih potpuno uključena u proces kreiranja', rekla je Taylor Momsen, piše FemaleFirst.

Dodala je da joj se najviše sviđa stil 60-ih, ali kaže da nikad ne kopira druge.

Taylor koja predvodi post/neogrunge bend The Pretty Reckless otkrila je da voli izgledati drukčije.

'Uvijek sam imala svoj stil. Moj način odijevanja nije za svakoga. Za mene je moda odraz onoga što jeste. Inspiraciju pronalazim i u 60-ima i npr. Edie Sedgwick, no moj je stil kombinacija mnogih utjecaja', kaže Taylor.