PREOTVORENA MAJICA

Taylor Momsen šokirala na Download festivalu

14.06.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Iako je ostala bez angažmana u 'Tračerici' i više nije u reklamnoj kampanji linije 'Material Girl' koju vode Madonna i njezina kćer Lourdes, Taylor Momsen nimalo se ne brine. Sa svojim bendom The Pretty Reckless odrađuje gaže, a na nedavnom je britanskom rock festivalu Dowload ponovno zaprepastila svojim modnim odabirom

Sedamnaestogodišnja glumica i pjevačica koja ne odustaje od svog imidža opake rokerice odjenula je majicu s logom slavnog benda Sonic Youth s dubokim prorezima sa strane koja je potpuno pokazivala grudi, dok je bradavice pokrila crnom sigurnosnom trakom.

Taylor i njezin bend The Pretty Reckless otprašili su svoj set s debi albuma 'Light Me Up', uključujući, naravno, i hit 'Make Me Wanna Die'.

Skandalima sklona Taylor na tom je albumu, kako je rekla, radila pune dvije godine, a zbog svog stila odijevanja i glazbe koju svira zaradila je nadimak 'nova Courtney Love'.

'Oduševljena sam feedbackom publike i kritičara. Zbilja sam zadovoljna kako je album prošao. Počeli smo sa svirkom pred 100 ljudi, da bismo došli do brojke od gotovo 3.000. Fanovi su pjevali naše pjesme. Mislim da je to sjajno', kaže Taylor (17).

Taylor je rekla da njezin uzor nije Courtney Love, već Kurt Cobain.

'Ne želim biti Courtney, već Kurt. On je bio genijalac i njegove su pjesme nevjerojatne. Svi me stalno uspoređuju s Courtney zbog imidža. Ali moj uzor je Nirvana, a ne Hole. Iako i Hole ima par dobrih pjesama', samouvjereno poručuje Momsen.