UŽIVA PROVOCIRATI

Taylor Momsen ne izlazi iz haltera

26.08.2010 u 14:42

Bionic
Reading

Sedamnaestogodišnja Taylor Momsen dobro zna kako se dolazi na naslovnice magazina - provokativnim izjavama i ponašanjem. Osim toga, Taylor uživa u oskudnim kreacijama, a omiljeni odjevni predmeti u posljednje vrijeme su joj mrežaste čarape i halteri

Momsen je na nedavnom britanskom V festivalu plijenila pozornost u uskoj bijeloj haljini i omiljenim halterima, u čemu smo je mogli vidjeti i u spotu njezinog benda The Pretty Reckless, 'Miss Nothing', a za intervju u emisiji Davida Lettermana 'skockala' se u sličnom stilu.

Taylor ne odstupa od provokativnih kreacija, pa je i za tu priliku odjenula bajkersku jaknu, čipkaste samostojeće čarape i vratolomne štikle u kojima je jedva hodala.

Sve je začinila debelim slojevima crnoga sjenila pa je na kraju izgledala puno ozbiljnije od svojih 17 godina, koliko je napunila ovoga mjeseca.

Prvi album njezinog post/neogrunge benda The Pretty Reckless, u kojem pjeva i povremeno svira gitaru, zove se Light Me Up i izlazi do kraja ove godine.

Inače, zvijezda serije Tračerica izjavila je da obožava nositi provokativnu odjeću, dodajući da se najbolje osjeća u njoj.